Παραπολιτικά

Η τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη-Τρέλλη. Τι θέματα έθεσε στον πρωθυπουργό

Στην πρώτη πανελλήνια ψηφιακή διάσκεψη προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) με τον πρωθυπουργό συμμετείχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κώστας Τρέλλης.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε και αυτός τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ουσιαστική συμμετοχή στη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού, ενώ ο τελευταίος έθεσε σειρά ζητημάτων επί τάπητος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων έθεσε ως σημαντικότερο στόχο πλέον «τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας» και ζήτησε να προχωρήσει η Κυβέρνηση άμεσα στην εφαρμογή ενός σχεδίου «που θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να πάρουν ξανά μπροστά». Ιδιαίτερα στάθηκε στο θέμα της εστίασης και του τουρισμού, λέγοντας δε χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι μόνο τα νησιά, αλλά υπάρχει και τουρισμός στην ηπειρωτική Ελλάδα που θα πρέπει να ενισχυθεί. Στην περιοχή μας έχουμε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, τα ίδια τα Μετέωρα, και θα πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους περαιτέρω στήριξης».

«Σημαντικό βήμα το Ταμείο Ανάκαμψης»

Ο Πρωθυπουργός στάθηκε και στην πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη στήριξη των οικονομιών της ευρωζώνης σημειώνοντας πως για την Ελλάδα τα χρήματα αυτά θα υποστηρίξουν κεντρικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Τέλος στο πλαίσιο των περιοδειών του ανά την Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες είναι πολύ πιθανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει και στην περιοχή μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης