Παραπολιτικά

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη, ο Τρικαλινός σύζυγος και η… Ευρωβουλή!

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη είναι η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ που έκλεψε την παράσταση σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Με σύγχρονο και καθαρό λόγο μίλησε στην καρδιά των πολιτών και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους.

 

 

Πηγαίνει με… χαμόγελο και αισιόδοξη στην κάλπη, ούσα βεβαία πως «ο κόσμος έχει ένστικτο και θα κρίνει σωστά».

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη θεωρείται δικιά μας, Τρικαλινή, καθώς Τρικαλινός είναι σύζυγός της, μηχανικός Σταύρος Τριγώνης, γιος του πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΤ Κώστα Τριγώνη και αδελφός του δημοτικού συμβούλου Τρικκαίων Γιάννη Τριγώνη. Μαζί έχουν δύο αγόρια, τον Κωνσταντίνο, 8 ετών, και τον Γιώργο, 5 ετών που τους συνόδευσαν στην κεντρική ομιλία της ιδίας στα Τρίκαλα την περασμένη Κυριακή (φωτό του trikalavoice.gr παραπάνω).

Η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη, με καταγωγή από την Κρήτη, αλλά τα Τρίκαλα… είναι Τρίκαλα!

Διαθέτει σημαντική ερευνητική εμπειρία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την δομική ασφάλεια, την πρόληψη και αντιμετώπιση των επιπτώσεων στις υποδομές που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή και τις φυσικές καταστροφές, όπως η συμμετοχή της σε μελέτη για την αποτελεσματική προσαρμογή των υποδομών της πολιτείας της Νεας Υόρκης στην κλιματική αλλαγή.

Στο πλαίσιο αυτό έχει συγγράψει και δημοσιεύσει πλήθος ερευνητικών εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και διεθνή συνέδρια, ενώ είναι αξιολογήτρια των Ευρωπαϊκών δράσεων Marie Curie. Στη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει διδάξει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης