Παραπολιτικά

Καραμπόλες ενόψει του ανασχηματισμού του Παπαστεργίου

Μια… αντιδημαρχία παραμένει κενή στο πλάνο του δημάρχου Τρικκαίων, προκαλώντας καραμπόλες.

Συγκεκριμένα επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που δημοσίευσε από τον περασμένο Σεπτέμβρη το  trikalavoice.gr  για το νέο κυβερνητικό σχήμα στο Δήμο Τρικκαίων, αλλά υπάρχει μια μικρή (… ουσιαστική όμως) εκκρεμότητα.

Έχουν «κλειδώσει» για αντιδήμαρχοι οι Παναγιώτης Ντιντής (Πρασίνου, στη θέση του Χρήστου Γούλα), Σοφία Αλεστά (Δημοσίων Σχέσεων, στη θέση της Ντίνας Δήμα), Άκης Αναστασίου (Πολιτισμού, στη θέση της Έφης Λεβέντη), Χρήστος Μπούρας (Δυτικού Τομέα, στη θέση της Ελένης Πούλιου) και εκτός απροόπτου Ηλίας Παπανικολάου στη θέση του Αχιλλέα Λασπά στον Δυτικό τομέα. Υπάρχει ενδεχόμενο ωστόσο να παραταθεί για μερικούς μήνες η θητεία του Λασπά και να αναλάβει αργότερα ο Παπανικολάου.

Η «καραμπόλα» έχει να κάνει με την αντιδημαρχία Καθαριότητας η οποία προτάθηκε στον Τάκη Παζαϊτη, αλλά αυτός φέρεται να θέλει να παραμείνει στη ΔΕΥΑΤ. Αν τελικά αναλάβει αντιδήμαρχος (το πιθανότερο) πρόεδρος στη ΔΕΥΑΤ θα πάει Νίκος Λέρας. Αν όχι, τότε υπάρχει η σκέψη αξιοποίησης του νεαρού Σωτήρη Σακκά. Αμετακίνητοι είναι οι αντιδήμαρχοι Κώστας Ψύχος και Ελένη Κογιάννη.

Τέλος στην e-trikala  θα παραμείνει πρόεδρος ο Γιάννης Κωτούλας και στην Αστική Ανάπτυξη θα αναλάβει ο Φόρης Ρόμπος.

Επίσημες ανακοινώσεις τη Δευτέρα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης