Παραπολιτικά

Καρφιά Βλαχογιάννη για… «όσους ξεχνούν»

Ο πρώην βουλευτής και νομάρχης εργάστηκε για την ένταξη του συστήματος άρδευσης  της Βασιλικής, μα… δεν προσεκλήθη στα εγκαίνια (από Αγοραστό-Μιχαλάκη).

Ο ίδιος με μια ανάρτησή του… φωτιά και λάβρα, στην προσωπική του σελίδα στο facebook  το πρωί της Τρίτης, την ώρα που παραδίδονταν το έργο σε χρήση ανέφερε δεικτικά: «Τελικά όλοι οι σημερινοί κυβερνώντες,(Πρωθυπουργός, υπουργοί, περιφερειάρχες κ.λ.π ),έχουν μία … ροπή και έφεση αυτοπροβολής. Εγκαινιάζουν έργα, χωρίς να αναφέρουν τη συμβολή των προκατόχων τους, νομίζοντας ότι θα πάρουν όλη τη… δόξα …. Η μεγαλοσύνη του ηγέτη, κρίνεται από την προσήκουσα τιμή που αποδίδει στους προκατόχους του , ιδίως όσον αφορά τη δική τους συνεισφορά σε κοινές και συνεχιζόμενες προσπάθειες υπέρ του δημοσίου συμφέροντος…. Απ τον παραπάνω κανόνα, δυστυχώς ,ΔΕΝ εξαιρούνται και οι δικοί μας περιφερειακοί και τοπικοί ηγέτες….
Αυτά προς το ΠΑΡΌΝ….».

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο έργο είχε απενταχθεί από το «Αλ. Μπαλτατζής» και με παρέμβαση Ηλία Βλαχογιάννη το 2013 επανεντάχθηκε και ολοκληρώθηκε. Ο ίδιος δε έχει και κατά το παρελθόν εκφράσει παράπονα καθώς έργα που οραματίστηκε και ξεκίνησε ο ίδιος ως νομάρχης, εγκαινιάζονται από τους διαδόχους του… δίχως αναφορές στο πρόσωπό του πολλές φορές.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης