Παραπολιτικά

Καρφιά για Τσιλιμίγκα από τον σύμβουλό του Θ. Τσιάρα

Για έλλειμμα συλλογικότητας στην παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα έκανε λόγο μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6  ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Τσιάρας:

« Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, ως τώρα η παράταξη μας δεν λειτούργησε σαν παράταξη. Λέω αυτό που πιστεύω, χωρίς να ξέρω τι θέση θα πάρει ο επικεφαλής μας, ο κ. Τσιλιμίγκας. Η μόνη φορά που βρεθήκαμε οι 13 εκλεγμένοι ήταν την προηγούμενη Παρασκευή, όταν και γνωριστήκαμε μεταξύ μας, μερικούς τους είδα εκεί και για πρώτη φορά. Υπάρχει ένα έλλειμμα συντονισμού και συλλογικότητας, εγώ θα φροντίσω για τη συλλογικότητα και όσοι θέλουν ας με ακολουθήσουν.

Δεν μου αρέσει η ως τώρα στάση του κ. Τσιλιμίγκα. Του το έχω μεταφέρει ότι πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ζωηρή αντιπολίτευση και σε κάθε περιφερειακό συμβούλιο να έχουμε μια συνεννόηση και να αναδεικνύουμε θέματα. Η απάντηση του κ. Τσιλιμίγκα ήταν ‘έχω και δουλειές, ασχολούμαι με τους ασθενείς μου’. Μπορεί να είναι κορυφαίος επιστήμονας, όμως εδώ δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε με τους ρυθμούς που είχε μάθει να λειτουργεί στη Γερμανία. Το μόνο που μας είπε είναι να πάρουμε εμείς πρωτοβουλίες και ότι θα μας υποστηρίξει. Εγώ λοιπόν αυτό κάνω, ξεκίνησα ήδη ένα κύκλο επαφών και αύριο θα βρεθώ με το Δήμαρχο Τρικκαίων. Θα μιλήσω και με τους 2 άλλους συναδέλφους μου ( Γιάννη Χάιδο και Σταύρο Τραγάνη), έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί τους και θα προσπαθήσω να λειτουργήσουμε μαζί ως ομάδα της αντιπολίτευσης για το Νομό Τρικάλων. Όσοι θέλουν να με ακολουθήσουν, ας το κάνουν».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης