Παραπολιτικά

Καρφώνει Παπαστεργίου ο Λέγκας!!!

Ευρεία σύσκεψη πολιτικών παραγόντων και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων προκάλεσε το Επιμελητήριο Τρικάλων. Στη σύσκεψη μετείχαν ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Λέγκας, οι βουλευτές Σούλα Μερεντίτη και Χρ. Χάιδος απο το ΠΑΣΟΚ και Αχ. Κανταρτζής απο το ΚΚΕ, ο νομάρχης Τρικάλων Ηλ. Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ και δήμαρχος Τρικκαίων Μιχ. Ταμήλος, η Ομοσπονδία των Επαγγελματοβιοτεχνών, οι ενώσεις ΕΒΕ και οι εμπορικοί σύλλογοι του Νομού. (EUROKINISSI / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)

Με μια… περίεργη ανάρτησή του, ο πρώην υπουργός βάζει στο κάδρο των ευθυνών για τις χαμένες πανεπιστημιακές σχολές τον δήμαρχο Τρικκαίων.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  ο Νίκος Λέγκας σε ανάρτησή του χθες το απόγευμα, λίγες ώρες μετά το οριστικό ναυάγιο των Σχολών για τη πόλη σημειώνει: «Γατί χαίρεται, χαμογελάει και λέει μπράβο ο κόσμος πατέρα. Αναρωτιέμαι αν τελικά όλη η φασαρία για τις σχολές, έγινε για να κερδίσουμε ένα αγγλόφωνο (διεθνές)! τμήμα αθλητικού management, αμφίβολης μάλιστα βιωσιμότητας…». Και συνεχίζει τεκμηριώνοντας για ποιος λόγους όχι μόνο δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, αλλά να προβληματιζόμαστε έντονα.

Ωστόσο αποκτά ιδιαίτερη αξία το «καρφί» του και σε ποιους ή ποιον απευθύνεται. Ο μόνος που εμφανίστηκε να «πανηγυρίζει», συγκρατημένα έστω, ήταν ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Κ. Γαβρόγλου ανέφερε ότι «με τρία τμήματα ΑΕΙ φύγαμε σήμερα από το Υπ. Παιδείας, μετά από 5ωρο (!!!) διάλογο, με εντάσεις, συγκλίσεις αλλά και αποκλίσεις. Τα Τρίκαλα αποκτούν τρία τμήματα ΑΕΙ, τα οποία είναι το ΤΕΦΑΑ, το Τμήμα Διαιτολογίας & Διατροφολογίας και το νέο Διεθνές Τμήμα αθλητικής επιστήμης, υγείας και ποιότητας ζωής». Είναι προφανές…

Ουδείς άλλος προχώρησε σε δήλωση ικανοποίησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έντονα αντέδρασε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος ήρθε σε σύγκρουση με τον ίδιο τον υπουργό και αποχώρησε από τη συγκεκριμένη σύσκεψη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης