Παραπολιτικά

Καταθέτει χαρτιά για το Νοσοκομείο Τρικάλων ο Πατέρας (ηχητικό)

Σαν έτοιμο από καιρό ο καπετάν Κωνσταντής Πατέρας καταθέτει δικαιολογητικά για διοικητής του νοσηλευτικού μας ιδρύματος.

Μάλιστα το πρωί της Τρίτης μιλώντας στη Λέσχη 97,6 και στην Ευαγγελία Σωτηρίου επιβεβαίωσε πληροφορίες του trikalavoice.gr που τον φέρνουν για διοικητή στην Καρδίτσα (Δείτε ΕΔΩ), αλλά υπογράμμισε ότι «προτιμώ φυσικά τα Τρίκαλα» και συνέχισε: «Όπου μου ζητηθεί να πάω και να βοηθήσω, θα πάω. Προτιμώ φυσικά τα Τρίκαλα, καθώς γνωρίζω καλά και την ανθρωπογεωγραφία και τα προβλήματα του δικού μας Νοσοκομείου. Θέλω πολύ να αφήσω τη σφραγίδα μου στο ίδρυμα αυτό, γιατί από ότι φαίνεται δεν θα ασχοληθώ άλλη φορά. Τα πτυχία που έχω δεν τα έχει κανείς άλλος, όπως και τα προσόντα μου στη διοίκηση. Ακόμα και για Διοικητής ΥΠΕ έχω τα περισσότερα προσόντα. Έχω την αίσθηση ότι η πλειοψηφία των πολιτών θέλει έμενα για Διοικητή, άσχετα από κομματικές πεποιθήσεις. Γιατί οι αδικίες που γίναν κατά την προηγούμενη διοίκηση είναι πρωτοφανείς. Η θητεία του κ. Παρθένη ήταν από τις χειρότερες που έχουν περάσει. Γι’ αυτό και όταν αναλάβω, θα ψάξω να δω τι συνέβη κατά τα προηγούμενα χρόνια.

https://soundcloud.com/trikala-voice/ijkokcu95b5v

 Η αντίδραση από τον Κώστα Καρδούλα και τη ΝΟΔΕ εναντίον της προθέσεως μου αυτής είναι απλά προσωπική του άποψη, δεν νομίζω πως δεν θεωρείσαι μέλος για τα 5 ευρώ της εγγραφής. Εμένα ο ίδιος ο πρόεδρος μου ζήτησε να συμμετέχω και να βοηθήσω το κόμμα. Όπως δεν θα ασχοληθώ και με τον κ. Νίκο Σακκά και όποιον άλλο εκφράζει τη γνώμη του για εμένα, ο καθένας από τις πράξεις του κρίνεται».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης