Site icon TrikalaVoice

Κόντρα… εκτός ορίων Ραγκούση-Τζάκρη

Χωρίς τέλος συνεχίζεται ο «συντροφικός» αλληλοσπαραγμός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταγγελία της Κατερίνας Νοτοπούλου για εκφοβισμό εις βάρος της από τον Στέφανο Κασσελάκη, κατά την παρουσία της σε τηλεοπτική εκπομπή. Τη σκυτάλη πήρε η Θεοδώρα Τζάκρη στον ΣΚΑΪ, αφήνοντας αιχμές κατά του Γιάννη Ραγκούση, ανοίγοντας νέο μέτωπο απειλών και προειδοποιήσεων.

 

«Οποιος θεωρεί ότι υφίσταται μπούλινγκ να πηγαίνει στον εισαγγελέα, δεν είδα κανέναν να πηγαίνει. Τώρα το να μιλάει ο Ραγκούσης για μπούλινγκ με ξεπερνάει. Ξέρει αυτός πολύ καλά», ανέφερε ανάβοντας νέες «φωτιές» στην Κουμουνδούρου. Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Ραγκούσης απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους: «Την προκαλώ και απαιτώ να πει δημόσια αυτό που έχει στο μυαλό της για να αποδειχθεί ότι όλα αυτά είναι μία άθλια συκοφαντία και μια απίστευτη λάσπη που διανοήθηκε να εκτοξεύσει εναντίον μου και βεβαίως να υποστεί τις πάσης φύσεως συνέπειες, με σημαντικότερες εκ των οποίων εννοώ τις δικαστικές συνέπειες».

Η κόντρα συνεχίστηκε και στην Πολιτική Γραμματεία, με τα δυο στελέχη, αν και είχαν συνδεθεί στη συνεδρίαση μέσω zoom, να βγαίνουν εκτός ορίων. «Είσαι γελοίος», φέρεται να του είπε η Θεοδώρα Τζάκρη, με τον Γιάννη Ραγκούση να της απαντά «σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό με κεφαλαία γράμματα». Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ραγκούσης στη συνεδρίαση ανέφερε πως «η μόνη φορά που χρειάστηκε να συγκρουστώ με την Θεοδώρα Τζάκρη κατά τη διάρκεια της κοινής παραμονής στο υπουργείο Εσωτερικών ήταν όταν υποχρεώθηκα ως υπουργός να σταματήσω την από μέρους της υπογραφή σκανδαλωδών αποφάσεων που θα έπλητταν το δημόσιο συμφέρον, θα συνιστούσαν διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, καθώς και θα ζημίωναν βαριά τη δημόσια εικόνα της τότε κυβέρνησης».

Exit mobile version