Παραπολιτικά

Μέχρι τέλους ο Κουρέτας-Νέα ποινική δίωξη για Αγοραστό

Σε κρίσιμη καμπή οι σχέσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα με τον προκάτοχό του Κώστα Αγοραστό. Ο πρώτος είναι αποφασισμένος να φτάσει «μέχρι τέλους» κάθε εκκρεμότητα της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής και να προχωρήσει στη δικιά του περίοδο διακυβέρνησης δίχως σκιές και κυρίως βάρη του παρελθόντος.

 

 

Ο ίδιος έδωσε στίγμα των προθέσεών του στη συνεδρίαση  του Περιφερειακού Συμβουλίου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν και άφησε αιχμές για εκκρεμότητες του Κώστα Αγοραστού με τη δικαιοσύνη, προκαλώντας την έκρηξη αυτού. Πιθανολογείται ότι γνώριζε για τη νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του Κώστα Αγοραστού για υπόθεση που έχει να κάνει με το «μεταφορικό έργο» οργανισμών.

 

Και στο βάθος… εκλογές

 

Ποια είναι όμως τα βαθύτερα αίτια αυτής της κόντρας Κουρέτα-Αγοραστού; Αφενός αυτό που προείπαμε, ότι ο περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν προκειμένου ο ίδιος να πετύχει τους στόχους του ως Περιφερειακή Αρχή. Αφετέρου να «ξεμπερδεύει» άπαξ με έναν πιθανό αντίπαλο το 2028, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να διεκδικήσει νέα θητεία ως υποψήφιος περιφερειάρχης κοινής αποδοχής και όπως και να ‘χει ο Κώστας Αγοραστός, αν ξεμπερδέψει από τις δικαστικές εκκρεμότητες με αναφορές στη γαλάζια βάση θα μπορούσε να είναι εκ νέου υποψήφιος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης