Παραπολιτικά

Μίλησε ο Λάππας… Εδάκρυσεν ο Σάκης!!!

Καλά κρατεί το γαϊτανάκι των δηλώσεων για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον… Χρήστο Λάππα (… ο οποίος όμως αποσύρθηκε και τον οποίο δεν ακολουθεί κανείς απ’ την παράταξή του!) ενόψει δημοτικών εκλογών.

Ο πρώην δήμαρχος, απαντώντας σε αιχμηρές δηλώσεις του Θανάση Βαβύλη και του Τάσου Κατσιάνη είπε στη Λέσχη 97,6 και στην Ευαγγελία Σωτηρίου ότι «η πολιτική δεν διεξάγεται ούτε με όρους εξομολόγησης  για να έρθουν κάποιοι να πουν τις αμαρτίες τους, ούτε με όρους δικαίου για να έρθουν κάποιοι και να αποδώσουμε το δίκαιο. Η πολιτική διεξάγεται πάνω στα γεγονότα , υπάρχουν αντιθέσεις  ιδεολογικές, πολιτικές, προσωπικές κόντρες και φιλοδοξίες, και θα πρέπει κάποιος να τα μαζέψει και να τα βάλει σε μια κοινή συνιστώσα… Οι δηλώσεις που έγιναν (Βαβύλης, Κατσιάνης), έχω την εντύπωση ότι γίνονται με την ιδιότητα του μέλους  του κόμματος και όχι με την ιδιότητα του μέλους και του ρόλου της δημοτικής μας παράταξης μας, ένας λεπτός διαχωρισμός, που πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.  Όταν λένε δεν συνεργαζόμαστε, δεν κάνουμε δεν ράνουμε, δηλαδή τι θα κάνουμε, θα πάμε να πιάσουμε ένα 10% ή 20% και θα πούμε εντάξει τώρα, καταγράψαμε τις δυνάμεις μας;  Αν είναι αυτός ο στόχος μας, αυτός είναι ένας πολιτικός, κομματικός ναρκισσισμός και τίποτα παραπάνω».

Τη στάση του Χρήστου Λάππα εξήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος. «Με συγκίνησαν αυτά που λέει ο Χρήστος» είπε «γιατί από το συνδυασμό του ακούγονται και άλλες σκέψεις. Γι αυτό νομίζω ότι η παρέμβαση του Χρήστου στα αυτοδιοικητικά πράγματα είναι πολύ ώριμη. Στη νέα εποχή θα συνεννοηθούμε μόνο όσοι μπορούμε να συνεννοηθούμε… Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια παρέμβαση στα αυτοδιοικητικά πράγματα που να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έκανε ο κ. Παπαστεργίου και η ομάδα του».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης