Παραπολιτικά Ροή

Με τον νέο γραμματέα της Ν.Δ. Αγοραστός-Μιχαλάκης (φώτο)

Πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Ν.Δ. υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα του κόμματος.

Νέος γραμματέας του κόμματος, στη θέση του Λευτέρη Αυγενάκη που υπουργοποιήθηκε, ορίστηκε ο Γιώργος Στεργίου, εκπρόσωπος Τύπου ο Τάσος Γαϊτάνης και διευθυντής του Γραφείου Τύπου ο Νίκος Ρωμανός.

Με τον Γιώργο Στεργίου, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  είχαν ιδιαίτερη συνάντηση στο περιθώριο της συνεδρίασης της Π.Γ. ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο αναπληρωτής αυτού-αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων-Χρήστος Μιχαλάκης. Οι τρεις τους εξάλλου συνδέονται με ειλικρινή φιλία ετών, με πολλούς κοινούς αγώνες στο ενεργητικό τους.

Κατά τα λοιπά και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Κ. Μητσοτάκης επέστησε την προσοχή στα στελέχη του, λέγοντας πως παρότι οι αντίπαλοι της πολιτικής προσπάθειας της ΝΔ ηττήθηκαν, συνεχίζουν σαν να μην μεσολάβησαν εκλογές και επιμένουν να περιγράφουν μία εικονική πραγματικότητα για το παρελθόν και να διαστρέφουν την αλήθεια του σήμερα.
Όπλα της κυβέρνησης της ΝΔ, παραμένουν η αλήθεια, η δουλειά και οι χειροπιαστές λύσεις στα προβλήματα, και σύμμαχος η πολιτισμένη πολιτική συμπεριφορά, τόνισε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης