Παραπολιτικά

Μιχαλάκης: «Τον Σεπτέμβριο θα ανακοινώσω που θα είμαι υποψήφιος»

Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη προτείνει ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης στους αγωνιούντες για το που θα κατέλθει υποψήφιος.

«Εμένα με ξέρουν ότι για 17 χρόνια προσπαθώ για το Νομό Τρικάλων και τους πολίτες, ο κόσμος έξω με φωνάζει Χρήστο, ούτε κύριε Μιχαλάκη ούτε Νομάρχη, και το χαίρομαι» έλεγε στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Τετάρτης και συμπλήρωνε: « Αν γίνουν τροποποιήσεις και παραμείνει ως έχει η θέση του αντιπεριφερειάρχη, θα είμαι ξανά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Κώστα Αγοραστό. Αν καταργηθεί η θέση του αντιπεριφερειάρχη, θα το δούμε».

Ο Χρήστος Μιχαλάκης άνοιξε τα χαρτιά του για το Δήμο Τρικκαίων. «Εγώ είμαι Ν.Δ. είπε «και οφείλω να στηρίξω τα στελέχη της παράταξης. Ο Χρήστος ο Σινάνης είναι Ν.Δ., ο Κώστας ο Μαράβας και ο Θανάσης Μεριβάκης επίσης. Αν είναι και ο Δημήτρης Παπαστεργίου Ν.Δ. και υποψήφιος αυτής, εννοείται θα τον στηρίξω και θα τον βοηθήσω να κερδίσει για δεύτερη φορά. Οι φήμες για ψυχρές σχέσεις με τον Δημήτρη Παπαστεργίου δεν έχουν καμία βάση. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι, ο κ. Παπαστεργίου συνεχίζει τον αγώνα για να ολοκληρώσει το έργο του και εγώ θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω να πετύχει τη δεύτερη θητεία του».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης