Site icon TrikalaVoice

Μ. Χατζηγάκης: “Αντίο, λοιπόν, Χάρβαρντ…”

Ο Μικέλης Χατζηγάκης ολοκλήρωσε και τυπικά τις σπουδές του (με άριστα και υποτροφία) στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο του κόσμο, και επιστρέφει στη πατρίδα.

Η Τετάρτη ήταν ημέρα ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη καθώς ήταν η τελευταία του μέρα στο Χάρβαρντ, ως μεταπτυχιακός σπουδαστής. Πλέον αναμένει την τελετή αποφοίτησης. Ο ίδιος αποχαιρέτησε καθηγητές και φίλους με ανάρτησή του στη προσωπική του σελίδα στο facebook. Η ανάρτηση είναι στα Αγγλικά (… καθώς απευθύνεται σε πολίτες του όλου του κόσμου) και μεταφρασμένη έχει ως εξής: «Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να περάσω δύο χρόνια από την ζωή μου σε αυτό το σπουδαίο πανεπιστημιακό ίδρυμα. Είμαι ευγνώμων για όλους τους ξεχωριστούς και ταλαντούχους ανθρώπους που γνώρισα εδώ και για την υποστήριξη των καθηγητών μου. Είμαι ευγνώμων για όλες τις συζητήσεις που συμμετείχα και όλες τις άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που παρευρέθηκα. Αυτά τα χρόνια ήταν δύο από τα καλύτερα και πιο παραγωγικά χρόνια της ζωής μου».

 

 ΑΞΙΖΕΙ: Πλέον ο Μικέλης Χατζηγάκης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και όπως ήδη έχει διαφανεί ετοιμάζει δυναμικό μπάσιμο στη πολιτική ζωή, διεκδικώντας βουλευτική έδρα με τη Ν.Δ..

Exit mobile version