Παραπολιτικά

Νέο καρφί (… καρφάρα) Αγοραστού για Παπαστεργίου

Με το… γάντι τον έσφαξε και πάλι ο περιφερειάρχης τον δήμαρχο Τρικκαίων.

Τη φορά αυτή μάλιστα το χτύπημα ήταν εντός έδρας και στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Τρικάλων, χθες βράδυ.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr επικράτησε το αδιαχώρητο στο ΑΝΑΝΤΙ και ο περιφερειάρχης για να φτάσει στο ξενοδοχείο υποχρεώθηκε σε… αναρρίχηση, καθώς πάρκαρε χαμηλά στο λόφο, στη Λεπτοκαρυά!!!… Ο Κώστας Αγοραστός  φτάνοντας με καθυστέρηση και ανεβαίνοντας στο βήμα για χαιρετισμό απολογήθηκε γι’ αυτό και μοιράστηκε την περιπέτειά του λέγοντας χαρακτηριστικά πως… “είναι στο πλαίσιο της… έξυπνης πόλης φαίνεται και αυτό”!!!… Ο Παπαστεργίου συγκρατήθηκε η αλήθεια είναι και παρακολούθησε τον Αγοραστό να μιλάει για την “εξαιρετική συνεργασία με τον πρώην δήμαρχο Χρήστο Λάππα, που φτιάξαμε το Μουσείο Τσιτσάνη, σχεδιάσαμε τους ποδηλατόδρομος και τις αστικές αναπλάσεις κλπ.” , για να κλείσει με την επική φράση ότι εξυπνάδα είναι όταν νοιάζεσαι τους ανθρώπους και κάνεις έργα γι’ αυτούς. Και τελικά καλύτερα ένα γραμμάριο έργα παρά… ένας τόνος θεωρία”.

Όταν με το πέρας της εκδήλωσης δέχθηκε ερωτήσεις για αυτή τη κόντρα με τον Παπαστεργίου ο Αγοραστός ήταν αφοπλιστικός. “Μα τι κόντρα να έχω εγώ με τον Παπαστεργίου;” αναρωτήθηκε  “ίσα-ίσα που τον αγαπάω και τον βοηθάω δημοπρατώντας συνεχώς έργα για τα Τρίκαλα και ενισχύοντας με χρήματα της κοινωνικές δομές του κλπ.. Περιμένω δε να προχωρήσει και τα ΣΒΑΚ, για τις αστικές αναπλάσεις καθώς έχω ήδη εγκρίνει από πολύ καιρό τα κονδύλια”. Κύκλοι του περιφερειάρχη δε υπογράμμιζαν πως προσδοκούν “σε καλή συνεργασία τα επόμενα χρόνια. Δε μας χωρίζει τίποτα. Ο περιφερειάρχης αποδεδειγμένα αγαπά τα Τρίκαλα και προωθεί σειρά έργων”.

Από τον Παπαστεργίου πάντως δεν υπήρξε καμία αντίδραση χθες βράδυ καίτοι φάνηκε αρκετά ενοχλημένος από όσα είπε ο περιφερειάρχης.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης