Παραπολιτικά

Ν. Λέγκας: «Κάποιοι όταν με βλέπουν αλλάζουν χρώμα…»

Ευρεία σύσκεψη πολιτικών παραγόντων και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων προκάλεσε το Επιμελητήριο Τρικάλων. Στη σύσκεψη μετείχαν ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Λέγκας, οι βουλευτές Σούλα Μερεντίτη και Χρ. Χάιδος απο το ΠΑΣΟΚ και Αχ. Κανταρτζής απο το ΚΚΕ, ο νομάρχης Τρικάλων Ηλ. Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ και δήμαρχος Τρικκαίων Μιχ. Ταμήλος, η Ομοσπονδία των Επαγγελματοβιοτεχνών, οι ενώσεις ΕΒΕ και οι εμπορικοί σύλλογοι του Νομού. (EUROKINISSI / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)

Η ατάκα του πρώην βουλευτή και υπουργού στη τελευταία σύναξη της ΝΟΔΕ που… ανάβει φωτιές.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η διαφαινόμενη επιστροφή στην ενεργό πολιτική του Νίκου Λέγκα προκαλεί ταραχή. Οι συχνές του παρεμβάσεις τον τελευταίο χρόνο, έπειτα από 5 χρόνια «σιωπής» και οι αιχμηρές του αναφορές σε αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς των Τρικάλων, κάνει πολλούς να αναρωτιούνται… «που το πάει ο Νίκος Λέγκας;». Δίχως αυτό να είναι ξεκάθαρο ακόμη, τροφοδοτούνται συζητήσεις και διάφορα σενάρια, που τον θέλουν από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις ερχόμενες εκλογές μέχρι την Τοπική Αυτοδιοίκηση (… ακόμη και για Περιφέρεια λέγεται).

Ο Νίκος Λέγκας εμφανίστηκε και στην τελευταία σύναξη της ΝΟΔΕ, το βράδυ της Παρασκευής και η ατάκα του προς τον Άδωνη Γεωργιάδη με το που εισήλθε στα γραφεία «αν και ακάλεστος, ήρθα» (!!!) προκάλεσε μια μίνι ταραχή. Ωστόσο υπήρξε και πιο αιχμηρή αναφορά του Λέγκα, ο οποίος όπως μεταφέρουν αυτήκοοι μάρτυρες στο trikalavoice.gr  είπε… «κάποιοι όταν με βλέπουν αλλάζουν χρώμα…»!… Κι απήλθε ικανοποιημένος… Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενοι μήνες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης