Site icon TrikalaVoice

Οι Τρικαλινοί που πέρασαν από συνέντευξη στη Ν.Δ.

Δείτε ποια στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας πέρασαν από συνέντευξη για ένταξη στο μητρώο στελεχών ή… στο ψηφοδέλτιο.

Δια… παν ενδεχόμενο ετοιμάζονται στο Μοσχάτο, ακόμη και για εκλογικό αιφνιδιασμό στις αρχές του καλοκαιριού. Θεωρούν πάντως δεδομένο ότι το 2018 θα είναι χρονιά εκλογική. Γι’ αυτό… κινούνται αναλόγως.

Εκτός των γνωστών συναντήσεων στα κεντρικά του κόμματος από Ηλία Βλαχογιάννη, Σάκη Λιούτα και Μικέλη Χατζηγάκη, από εκεί πέρασαν και άλλα τοπικά στελέχη. Πέρασαν από τη διαδικασία της συνεντεύξεως για ένταξη στο «μητρώο στελεχών» απ’ όπου θα επιλεγούν οι κατάλληλοι για να πλαισιώσουν τον κρατικό μηχανισμό σε περίπτωση που η Ν.Δ. κερδίσει τις εκλογές ή ακόμη και για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  από τη διαδικασία της συνέντευξης για το ψηφοδέλτιο πέρασαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Απόστολος Κολίτσας, η πρώην αντιδήμαρχος Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη καθώς και ο νεαρός επιχειρηματίας Χρήστος Κρητικός.

Από συνέντευξη πέρασαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο γιατρός Ηλίας Τσιαούσης (σ.σ. μάλιστα ήταν από τα πρώτα στελέχη που ανακοινώθηκε επίσημα ότι εντάσσονται στο μητρώο στελεχών)ο δικηγόρος Παναγιώτης Βούλγαρης, ο ψυχίατρος Χρίστος Λιάπης και όπως οι πηγές μας αναφέρουν ακόμη ένας δικηγόρος προερχόμενος από το χώρο του κέντρου.

Exit mobile version