Παραπολιτικά Ροή

Ο Αγοραστός, ο λαός και οι… Φιλιππινέζες του (ηχητικό)

Διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ζητά να μπορεί η Περιφέρεια να ορίζει και τους διοικητές των Νοσοκομείων.

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Τρίτης περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε ότι «οι διοικητές των ΥΠΕ δεν επιλέχθηκαν αξιοκρατικά, και κακώς που επιλέχθηκαν έτσι γιατί αν κάνεις λάθος επιλογή θα έχει επίπτωση και στην κοινωνία και στην κυβέρνηση».

https://soundcloud.com/trikala-voice/fowxljbh3hhx

Και έκανε ένα βήμα παρακάτω ο Κώστας Αγοραστός: «Εγώ ζητάω, και ως πρόεδρος της ΕΝΠΕ, να επιστρέψουμε στο παλιό καθεστώς και να μας δώσουν εμάς τις διοικήσεις των Νοσοκομείων, εμείς να τις ορίζουμε. Έτσι κι αλλιώς σε εμάς έρχονται ήδη τα Νοσοκομεία για ότι χρειάζονται. Όταν έχουν προβλήματα έρχονται στην Περιφέρεια, δεν πάνε στο Υπουργείο. Εγώ τρέχω στο Υπουργείο για να χρηματοδοτηθούνε τα Νοσοκομεία. Εκεί κάθονται και μας διατάζουν σαν να είμαστε…Φιλιππινέζες και μας δίνουν διαταγές, ενώ εμείς παίρνουμε με πολύ ιδρώτα χρηματοδοτήσεις από την Ευρώπη. Εμείς είμαστε Φιλιππινέζες του λαού και όχι των διορισμένων. Την ευθύνη λειτουργίας θα έπρεπε να την έχουμε εμείς, έτσι γίνεται και στην Ευρώπη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης