Παραπολιτικά

Ο Παπαστεργίου για τα περί συμμαχιών με Χατζηγάκη (ηχητικό)

Στο ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  περί «ιεράς συμμαχίας» Παπαστεργίου-Χατζηγάκη (διαβάστε ΕΔΩ) απάντησε ο δήμαρχος Τρικκαίων.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 έδωσε τη δικιά του οπτική, λέγοντας εξής:

 «Διάβασα για δημοσιεύματα περί ιερών συμμαχιών και παρασκηνίου, ενώ έγινε το απόλυτα λογικό το ότι απλώς βρέθηκα με τον Μικέλη Χατζηγάκη, ένα νέο άνθρωπο, και ανταλλάξαμε απόψεις. Με όλους τους πολιτευτές και βουλευτές έχουμε άριστες σχέσεις, τηρούμε ίσες αποστάσεις και προσπαθούμε για το κοινό καλό».

https://soundcloud.com/trikala-voice/ieri-symmaxia

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχεται από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του, που κατέρχεται πια με τον Μητσιούλη, Αλέκο Πολυμερόπουλο:

«Τα σχόλια του Αλέκου Πολυμερόπουλου ότι η παράταξη του Δημήτρη Χατζηγάκη έχει προσχωρήσει στη δική μου, μόνο θλίψη μου προκαλούνε , δείχνει την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν έχει ειρμό στη σκέψη του. Προσπαθεί να αποκαλύψει μεγάλα σκάνδαλα, περιδιαβαίνει τα κανάλια παίζοντας θέατρο και θυμήθηκε ξαφνικά τις ευαισθησίες του για κοινωνικές ομάδες. Θα έλεγα στους ανθρώπους που τον αγαπάνε να τον προστατέψουν, είναι κρίμα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης