Site icon TrikalaVoice

Ο Παπαστεργίου… μας τα εξηγεί ωραία, γιατί θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

Μεγάλη συνέντευξη στο mononews.gr έδωσε ο Δημήτρης Παπαστεργίου (ΕΔΩ αναλυτικά) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του ως βουλευτής στις επόμενες εθνικές εκλογές, οψέποτε διενεργηθούν.

 

Βασικά αν και χαρακτήρισε “βεβιασμένη τη συζήτηση αυτή” εξήγησε γιατί θα είναι πάντα και δια πάντα πιστός στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και γιατί θα δώσει στο πλευρό του την όποια μάχη. Δηλαδή… σαν υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων καταλαβαίνουμε εμείς. Αναλυτικά η απάντησή του:

Πρόκειται για μια βεβιασμένη συζήτηση, καθώς όπως έχει επανειλημμένα αναφέρει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης η Κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία με βάση την ξεκάθαρη εντολή του ελληνικού λαού και απέχουμε αρκετά από το τέλος της.

Όταν πριν περίπου ένα χρόνο ο Πρωθυπουργός μου έκανε την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση να αναλάβω ένα τόσο πετυχημένο Υπουργείο και να συνεχίσω το έργο του προκατόχου μου Κυριάκου Πιερρακάκη είχα ήδη αρχίσει να προετοιμάζομαι για τις δημοτικές εκλογές. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Πρωθυπουργού, ο οποίος την τελευταία πενταετία με σοβαρότητα, σταθερότητα και αποτελεσματικότητα υλοποιεί βάσει μιας συνεκτικής στρατηγικής τον πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό του κράτους. Θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτό το έργο με όποιο τρόπο μπορώ και σε οποία θέση μου ζητηθεί.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων και των έργων του Υπουργείου που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και φυσικά η επίτευξη των οροσήμων του Ταμείου Ανάκαμψης”.

Exit mobile version