Site icon TrikalaVoice

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ Παπαστεργίου και με στόχο… «να χάσει ο Αγοραστός»!

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπάτζιος.

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας και στήριξης υπό όρους του δημάρχου Τρικκαίων στις εκλογές του 2019, έθεσε δε ως βασικό στόχο στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές «να χάσει ο Αγοραστός».

«Προσωπικά εγώ τον Δήμαρχο τον κ. Παπαστεργίου τον εκτιμώ απεριόριστα, έχει μια δημιουργική συμπεριφορά στα Τρίκαλα» είπε «με τον ίδιο λοιπόν τον Παπαστεργίου θα συνεργαζόμασταν, μόνο αν είχε εχέγγυα ότι δεν είναι αντίθετος με την κυβερνητική γραμμή σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε μαζί του, επειδή στην ΚΕΔΕ είναι μαζί με τον Πατούλη. Το ‘Φυσάει Κόντρα΄ είναι το μακρύ χέρι της ΛΑΕ στα Τρίκαλα, όμως εγώ δεν θα απέκλεια να κάνουμε μια προσέγγιση, οι ίδιοι είναι που θα έβγαζαν σπυριά στην πρόσκληση να κουβεντιάσουμε».

Αμέσως μετά ο Χρήστος Μπάτζιος υπήρξε πιο ξεκάθαρος. «Στην Περιφέρεια τα πράγματα είναι πιο εύκολα» είπε «θα έχουμε μια προσπάθεια από ευρύτατες συμμαχίες να ανατραπεί ο Αγοραστός, ο σκοπός μας είναι να χάσει τις εκλογές. Στην επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος μπήκε μόνο λόγω του αξιώματος του προέδρου των Περιφερειαρχών, εμείς με την πολιτική που έχει εδώ σαν Περιφερειάρχης δεν συμφωνούμε».

Exit mobile version