Παραπολιτικά

Πέρυσι τέτοια μέρα ο Σακκάς γίνονταν δήμαρχος Τρικκαίων και το trikalavoice… θυμάται

Ήταν Τρίτη 4 Ιουλίου του Σωτηρίου έτους 2023 όταν σε θυελλώδη συνεδρίαση της παράταξης Παπαστεργίου ο μέχρι τότε αντιδήμαρχος και μοναδικός υποψήφιος διάδοχος του ήδη παραιτηθέντος δημάρχου, Νίκος Σακκάς λάμβανε 24 ψήφους σε σύνολο 25 παριστάμενων δημοτικών συμβούλων, και εκλέγονταν δήμαρχος Τρικκαίων.

 

Θυμηθείτε τα δραματικά γεγονότα της βραδιάς εκείνης, όπως τα είχε καταγράψει το trikalavoice.gr ΕΔΩ. Στις πρώτες του δηλώσεις, συγκινημένος, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και υποσχέθηκε πολλή δουλειά. Το πρώτο στοίχημα τότε ήταν να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, καθώς πολλοί αμφέβαλλαν αν μπορούσε να το κάνει στη μετά Παπαστεργίου εποχή. Το πέτυχε και πήρε 61% στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο ίδιος λίγο καιρό πιο μετά κέρδιζε και τις εκλογές στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας και εκλέγονταν πρόεδρος αυτής.

Αυτός ο ένας χρόνος θητείας του ήταν θυελλώδης. Κλήθηκε να διαχειριστεί τις πρωτοφανείς πλημμύρες, να τρέξει έργα υποδομής που είχαν προκηρυχτεί αλλά είτε έμεναν και μένουν ημιτελή-όπως καλή ώρα η κεντρική πλατεία- να οργανώσει τον Δήμο σύμφωνα με τα δικά του θέλω.

Ακόμη, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν έχει βάλει τη σφραγίδα του, δεν έχει δώσει χαρακτήρα στη θητεία του, όμως όπως λένε γνώστες της πολιτικής «το 2028, οπότε και είναι οι επόμενες εκλογές, θα έχουμε ένα νέο σκηνικό, με τα έργα υποδομής ολοκληρωμένα, πιθανόν με νέα και εμβληματικά όπως το forest park του Προφήτη Ηλία σε πλήρη εξέλιξη, μια άλλη πόλη πιο φιλική σε όλους. Οπότε… ας κάνουμε υπομονή».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης