Site icon TrikalaVoice

Ποιος είναι ο Θ. Χήρας που κατεβαίνει για δήμαρχος Πύλης;

Έντονη κινητικότητα στο Δήμο Πύλης, με φόντο τις εκλογές του 2019.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζυμώσεις οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη έχει ο ιατρός Θοδωρής Χήρας, ο οποίος φέρεται να ηγείται μιας ενωτικής προσπάθειας για «αλλαγή σελίδας» στο Δήμο. Στις ζυμώσεις αυτές συμμετέχουν επίσης εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι (και από τις δυο κυρίαρχες παρατάξεις του Δήμου Πύλης!), καθώς και άνθρωποι οι οποίοι έχουν δημόσιο λόγο και παρέμβαση στα τοπικά δρώμενα.

Ποιος είναι όμως ο Θοδωρής Χήρας που θέλει να γίνει δήμαρχος Πύλης;… Γέννημα-θρέμμα της Πηγής, 46 ετών, με σημαντικές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, γιατρός μικροβιολόγος, διατηρεί ένα από τα πλέον σύγχρονα ιατρεία της πόλης. Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα το 2006 εκλέχτηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος του πάλαι ποτέ Δήμου Γόμφων. Τη τελευταία 5ετία δε, μαζί με μια καλή παρέα φίλων, «τρέχει» την ποδοσφαιρική ομάδα της Πηγής, η οποία πρωταγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΤ.

Η απόφαση καθόδου του στις Δημοτικές εκλογές είναι ειλημμένη και άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις μας λένε πως… «θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις»!…

Exit mobile version