Παραπολιτικά

Ποιους προορίζει για αντιδημάρχους και προέδρους Δ.Σ. ο Παπαστεργίου

Τα πρόσωπα που «κλείδωσαν» σε θέσεις-κλειδιά και οι τελευταίες σκέψεις του δημάρχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου (ο οποίος βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές αυτές τις μέρες) έχει ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο επαφών με τους νέους δημοτικούς του συμβούλους συζητώντας μαζί τους για τα χαρτοφυλάκια που σκέφτεται να αναθέσει.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr  αναφέρουν ότι ο δήμαρχος θα προχωρήσει και σε δομικές αλλαγές των αντιδημαρχιών ως εξής:

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου σπάει στα δυο. Παραμένει αυτόνομη η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και η Πρασίνου συγχωνεύεται σε μια νέα δομή «Εκτάκτου ανάγκης» που θα έχει και την ευθύνη αντιμετώπισης των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού-Πολιτισμού συγχωνεύεται με αυτή των Δημοσίων Σχέσεων και γίνεται μια νέα υπερ-Αντιδημαρχία.

 

Τα πρόσωπα που κλείδωσαν

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr έχουν κλειδώσει συγκεκριμένα πρόσωπα για τις επιτελικές θέσεις του Δήμου. Έτσι την Προεδρία του Δ.Σ. θα «μοιράσουν» με θητεία 2 ετών ο καθένας οι δικηγόροι Νικολέτα Μπρουζούκη και  Γιώργος Παναγιώτου, οι δυο πρώτοι δηλαδή σε ψήφους δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Η Βασιλένα Μητσιάδη θα αναλάβει από 1η Σεπτεμβρίου την αντιδημαρχία Έργων, ενώ ο νεοεκλεγείς αστυνομικός Γιώργος Ζιώγας θα αναλάβει την αυτόνομη πια Αντιδημαρχία Καθαριότητας.

Επίσης πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ αναμένεται να οριστεί ο Κίτσος Αναστασίου, ενώ θα παραμείνει στην προεδρία της etrikala και ο Γιάννης Κωτούλας.

Τα ερωτηματικά

Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ποιος θα αναλάβει αντιδήμαρχος Οικονομικών (χωρίς να αποκλείεται η παραμονή του Φόρη Ρόμπου), ενώ ο νυν πρόεδρος του Δ.Σ. Μιχάλης Λάππας προορίζεται για την νέα υπέρ-Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Αθλητισμού-Παιδείας και Δημοσίων Σχέσεων (αν και «παίζει» και η Πρόνοια) δίχως ωστόσο να είναι γνωστό αν θα αναλάβει άμεσα ή αργότερα, κατά τη διάρκεια της θητείας της νυν Δημοτικής Αρχής.

Στις προθέσεις του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου είναι να αξιοποιηθούν όλοι οι δημοτικοί του σύμβουλοι σε επιτελικές θέσεις και αντιδημαρχίες, με τη θητεία σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι 20 μήνες και σε άλλες 18 ή ακόμη και 24.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης