Παραπολιτικά

Πως η δυναμική Μικέλη αλλάζει τα δεδομένα στα Τρίκαλα

Οι νέες συμμαχίες, το «προφίλ» που ταιριάζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και οι… προσδοκίες για την επομένη των εκλογών.

Η έλευση του Μικέλη Χατζηγάκη στα Τρίκαλα και η όλο πιο έντονη ενεργή συμμετοχή του στο πολιτικό γίγνεσθαι, ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα όχι μόνο στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., αλλά στις γενικότερες πολιτικές ισορροπίες. Ο νεαρός οικονομολόγος δεν επέστρεψε στην γενέτειρά του για να λάβει απλά την «Χατζηγακική προίκα», αλλά για να δημιουργήσει νέες συμμαχίες με φόντο την διεκδίκηση μιας θέσης στην επόμενη Βουλή. Εν πολλοίς το έχει καταφέρει αυτό, καθώς έκλεισαν «παλιά μέτωπα» και δημιουργήθηκαν νέοι δεσμοί με ισχυρούς πόλους της τοπικής κοινωνίας.

Μάλιστα, όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  η υποψηφιότητα Χατζηγάκη αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμική, με δεδομένο ότι προεξοφλείται η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., με πολλούς μάλιστα να δείχνουν και την… επόμενη μέρα, καθώς το προφίλ του (τεχνοκράτης, άνθρωπος της αγοράς με εξαιρετικές σπουδές κλπ.) είναι αυτό που σκιαγραφεί συχνά στις δημόσιες αναφορές του ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο νεαρός Χατζηγάκης διατηρεί χαμηλούς τόνους, αναζωπυρώνει παλιούς πυρήνες και δημιουργεί νέους σε όλα χωριά, δουλεύοντας παράλληλα πολύ τις διαπροσωπικές του σχέσεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης