Παραπολιτικά

Ρεαλιστής Βλαχογιάννης. “Καρφιά” για τοπικά στελέχη

Μια ψύχραιμη ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος έκανε ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης το πρωί της Δευτέρας.

 

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις και αφού υπογράμμισε ότι “οι Ευρωεκλογές προσφέρονται πάντα για χαλαρή ψήφο ή ψήφο διαμαρτυρίας, δεδομένου ότι δεν κρίνεται η κυβερνησιμότητα του τόπου”, τόνισε ότι “η  Νέα Δημοκρατία παραμένει κυρίαρχη πολιτική δύναμη, παρά τις απώλειες, τις οποίες δεν πήραν τα κόμματα της μείζονος αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ”.

Αναγνώρισε ότι “η ακρίβεια έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα, αλλά και η εργαλειοποίηση από την αντιπολίτευση του δυστυχήματος των Τεμπών”. Έριξε τέλος σαφείς αιχμές προς τοπικά στελέχη του κόμματος: “Υπήρξε εφησυχασμός των στελεχών μας. Ενώ στις εθνικές εκλογές τα ψηφοδέλτια πήγαιναν και στην τελευταία καλύβα, τώρα δεν πήγαν ούτε στα χωριά!!! Τα στελέχη απέφευγαν τις καυτές ζώνες (λαϊκές, καφενεία κλπ) και αρκούνταν σε συνοδεία των κλιμακίων… Το περίπτερο μας ήταν στελεχωμένο με ένα ή δυο άτομα, όταν των άλλων κομμάτων ήταν πολλά περισσότερα. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παραμένει το μεγάλο κεφάλαιο της Παράταξης και θα κανει τις κινήσεις που πρέπει, στον κατάλληλο χρόνο. Η αντιπολίτευση είναι αυτή που είναι και έτσι θα παραμείνει μέχρι τις εκλογές του 2027 και τότε βλέπω να έρχεται ο Τσίπρας”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης