Site icon TrikalaVoice

Ρουκέτες Μπάρδα. «Με Μιχαλάκη βλέπουμε Δήμο. Δεν μας απασχολεί ο Παπαστεργίου»

Φωτιές στο πολιτικό σκηνικό βάζουν δηλώσεις του περιφερειακού συμβούλου Τρικάλων. Ο Ντίνος Μπάρδας, ο οποίος εκλέγεται από το 2010 στο πλευρό των Μιχαλάκη-Αγοραστού άφησε ανοιχτό (… διάπλατα) το ενδεχόμενο η παράταξη, ως έχει στη Περιφέρεια να «μετακομίσει» στο Δήμο Τρικκαίων.  «Αν θα πάμε για Δήμο Τρικκαίων θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα» έλεγε το πρωί στη Λέσχη 97.6 «είμαστε μια ομάδα 6-7 ανθρώπων που έχουμε βγάλει ένα πρόγραμμα και το υλοποιούμε στην Περιφέρεια, θα συναποφασίσουμε και θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις. Αν ο Χρήστος Μιχαλάκης αποφασίσει να κατέβει στο Δήμο Τρικκαίων θα πάμε μαζί του, δεν το συζητάμε. Αν θα πάμε για Δήμο Τρικκαίων θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα, είμαστε μια ομάδα 6-7 ανθρώπων που έχουμε βγάλει ένα πρόγραμμα και το υλοποιούμε στην Περιφέρεια, θα συναποφασίσουμε και θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις. Αν ο Χρηστος Μιχαλάκης αποφασίσει να κατέβει στο Δήμο Τρικκαίων θα πάμε μαζί του, δεν το συζητάμε».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Παπαστεργίου και από τις δηλώσεις Μπάρδα φάνηκε πως «δεν υπάρχει στο οπτικό πεδίο» των ανθρώπων του Μιχαλάκη… «Νομίζω πως αν γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι αντάρτικο προς τον κ. Παπαστεργίου» είπε χαρακτηριστικά «δεν θα έρθουμε σε ρήξη με κανέναν,  εμείς θα κάνουμε αυτό που πιστεύουμε θα βοηθήσει την τοπική κοινωνία. Υπάρχει και η εκδοχή να μην κατέβει ο ίδιος ο κ. Παπαστεργίου».

ΑΞΙΖΕΙ: Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι προ εβδομάδων και “ομάδα” προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Τρικκαίων συζήτησε ανοιχτά με τον αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη το ενδεχόμενο να προχωρήσει μαζί του, εφόσον ο ίδιος το αποφασίσει, για τη δημαρχία.

Exit mobile version