Παραπολιτικά

Σαφάρι του Μικέλη Χατζηγάκη με φόντο τις… εκλογές!

Σε προεκλογικούς ρυθμούς, όλο και πιο έντονους, ο νεαρός Χατζηγάκης ο οποίος λέγεται πως έχει εξασφαλίσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα. Ήδη άνοιξε και λειτουργεί το γραφείο του, ενώ τη Δευτέρα παραχώρησε διαδοχικές συνεντεύξεις στο ράδιο ΖΥΓΟΣ (Αργυρούση – Παπαγεωργόπουλο) και στο TRT (Σωτήρης Πολύζος).

Ο Μικέλης μίλησε για την συνταγματική αναθεώρηση την οποία χαρακτήρισε μια «χαμένη ευκαιρία» εξαιτίας της επιλογής του κυρίου Τσίπρα να εργαλοιοποιήσει (και αυτή) την κορυφαία κοινοβουλευτική λειτουργία στον βωμό μικροκομματικών στόχων». Στάθηκε δε ιδιαίτερα  στην μη αναθεώρηση του άρθρου 16 για τα πανεπιστήμια, αλλά και σε αυτή του άρθρου 32 (μη αποσύνδεση προέδρου με εκλογές).

Με δεδομένη τη συμμετοχή του στο οικονομικό επιτελείο της Ν.Δ. μίλησε για τις προτεραιότητες του κόμματος τονίζοντας ότι «ο πρώτος και σημαντικότερος στόχος  μας είναι να βρουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δουλειά. Και το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε για αυτό είναι να μειώσουμε τους φόρους. Για παράδειγμα, η ΝΔ δεσμεύεται για μείωση του ΦΠΑ σε εστίαση και διαμονή στο 11%, μείωση του φόρου των επιχειρήσεων κατά 20%, μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%».  

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης