Παραπολιτικά

Σκληρός Μικέλης για σκάνδαλα και «ηθικό πλεονέκτημα ΣΥΡΙΖΑ»

Για την απώλεια του «δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ» μίλησε χθες στο ράδιο Ζυγός ο Μικέλης Χατζηγάκης.

«Με το σκάνδαλο Πετσίτη κατέρρευσε πλήρως αυτό»  είπε χαρακτηριστικά τόνισε ο νεαρός οικονομολόγος, συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εμπλέξει τους πολιτικούς της αντιπάλους σε δήθεν σκάνδαλα τα οποία δεν υπήρχαν την ίδια στιγμή που «στην αυλή του Μαξίμου σκάει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο».

Μάλιστα έκανε ένα βήμα παραπέρα ο Χατζηγάκης δείχνοντας τη συνεργασία «του κ. Τσίπρα με τον ορισμό της διαπλοκής στην Ελλάδα τον Πέτρο Κόκκαλητην ίδια ώρα που ο όμιλος Κόκκαλη παίρνει σημαντικά δημόσια έργα την περίοδο Τσίπρα».

Υπήρξε δε καυστικός όσον αφορά τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.  «Σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου μπαινοβγαίνουν άνθρωποι όπως ο Πετσίτης, ο Καρανίκας και η Νοτοπούλου» είπε «νομίζω πως εδώ ισχύει το ρητό «πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι». Δείτε πόσο έχει ξεπέσει η πολιτική τα τελευταία 4 χρόνια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να είναι στενοί συνεργάτες πρωθυπουργού; … Στις εκλογές που έρχονται είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε ποιους πραγματικά θέλουμε. Και αυτοί οι άνθρωποι που θα διαλέξουμε θα έχουν δίπλα τους και τους ανάλογους συνεργάτες. Ο Μητσοτάκης, για παράδειγμα, έχει ήδη δίπλα του ικανούς, νέους και μορφωμένους ανθρώπους»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης