Site icon TrikalaVoice

Σκοτωμός Σούλας-Ταμήλου και… απειλές για μηνύσεις!!!

Έξαλλη εγένετο η Σούλα Μερεντίτη για δήλωση του Μιχάλη Ταμήλου που την κατέταξε στο… «γραφείο Χρήστου Οικονόμου».

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ταμήλος κλήθηκε να διευκρινίσει στη Λέσχη 97,6 και στην  Ευαγγελία Σωτηρίου τι εννοούσε στο σχόλιο που έκανε στη σελίδα του trikalavoice.gr  ότι «το κατεστημένο δε θα αφήσει τη Χρύσα Ντιντή να γίνει δήμαρχος» (δείτε ΕΔΩ).

«Ο λόγος για τον οποίο αναφέρθηκα στο ότι το κατεστημένο δεν θα αφήσει τη Χρύσα να γίνει Δήμαρχος» είπε «είναι γιατί νομίζω ότι η ευθύνη του σημερινού συνδυασμού στην αντιπολίτευση του Δήμου προέρχεται από το χώρο των στελεχών του γραφείου του Χρήστου Οικονόμου. Οι φιλοδοξίες της Χρύσας Ντιντή πρέπει να συμπίπτουν με τις επιθυμίες της ομάδας αυτής. Θα πρέπει δηλ πρώτα όλη η ομάδα, δηλαδή Σούλα Μερεντίτη, Βαβύλης, Σπανός, Τραγάνης,  να παραδεχτούν ότι κανένας από αυτούς δεν μπορεί να διεκδικήσει το Δήμο και μετά να πάνε σε στη λύση της Χρύσας»….

Ακολούθησε χαμός!!!… Λένε οι φήμες ότι η Σούλα Μερεντίτη πήρε η ίδια προσωπικά στο τηλέφωνο τον Μιχάλη Ταμήλο περνώντας τον γενεές δεκατέσσερις και ότι σκέφτεται ακόμη και να τον μηνύσει που την «κατέταξε» στο γραφείο του πατριάρχη του ΠΑΣΟΚ Κίτσου Οικονόμου…

Exit mobile version