Παραπολιτικά

Στοίχημα Μαράβα για νίκη από την 1η Κυριακή

Στόχοι και ελπίδες του δημάρχου Πύλης, ενόψει της εκλογικής μάχης. Με δεδομένο ότι τα πράγματα αρχίζουν να αγριεύουν στο Δήμο Πύλης, ο Κώστας Μαράβας χαράζει τη στρατηγική του με φόντο τις κάλπες του Μαΐου. Πρώτο μέλημα του δημάρχου ήταν να κλείσει τα ψηφοδέλτια, κάτι που κατάφερε με περισσότερους από 150 υποψηφίους μέχρι τώρα, δημοτικούς συμβούλους, αλλά και κοινοτικούς οι οποίοι έδωσαν τα χέρια και τάσσονται στο πλευρό του. Δεύτερο μέλημα είναι να επικοινωνήσει το έργο του. Συνεργάτες του αναφέρουν στο trikalavoice.gr ότι «το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι η οικονομική εξυγίανση του Δήμου, η δραστική μείωση του χρέους και η εξόφληση υποχρεώσεων παλαιότερων ετών. Πλέον μπορούμε να δουλέψουμε απρόσκοπτα σε έργα υποδομής και ανάπτυξης της περιοχής».

Ως μεγάλοι στόχοι της παράταξης Μαράβα για την επόμενη τετραετία ανφέρονται η ολοκλήρωση των υποδομών του οδικού δικτύου, η δημιουργία κλειστής Δημοτικής Λαϊκής Αγοράς, η δημιουργία λιμνοδεξαμενών για ενίσχυση των δικτύων ύδρευσης, ο βιολογικός καθαρισμός, η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου, η υλοποίηση του φιλόδοξου προγράμματος δημιουργίας πρότυπου αθλητικού κέντρου στο Κροπ, η περαιτέρω και ουσιαστική ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου κ.α..

Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας θέτει ο ίδιος ψηλά τον πήχη ενόψει εκλογών και ζητά «ισχυρή εντολή και νίκη από την πρώτη Κυριακή, με αυτοδυναμία, για να προχωρήσουμε απρόσκοπτα το έργο μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης