Παραπολιτικά Ροή

Στον πάγο βάζει ο Σιμορέλης τον Οικονόμου (ηχητικό)

Σε διαφορετική γραμμή ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ από τον συνάδελφό του, όσον αφορά το «προσκλητήριο».

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο Σάκης Παπαδόπουλος απηύθυνε χθες ανοιχτή πρόσκληση στον Γιώργο Οικονόμου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος βουλευτής (δείτε και ακούστε ΕΔΩ).

Ο Χρήστος Σιμορέλης ωστόσο μιλώντας στη Λέσχη 97,6 σήμερα το πρωί κινήθηκε σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Είπε χαρακτηριστικά:

«Πρώτον, είναι πολύ πρόωρο να μιλήσουμε για το ψηφοδέλτιο στα Τρίκαλα. Δεύτερον, το ψηφοδέλτιο είναι προϊόν συλλογικών ενεργειών. Τρίτον, είναι λάθος και άστοχο να φτιάξουμε εμείς οι βουλευτές το ψηφοδέλτιο και να υποδείξουμε ποιοι θα μπουν. Ο κ. Οικονόμου ανακηρύχθηκε υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, και εμείς δεν θα λειτουργήσουμε με λογικές μεταγραφών ποδοσφαίρου της τελευταίας στιγμής. Η γνώμη μου δεν έχει καμιά ιδιοτέλεια, μακριά από μένα τέτοιες λογικές όπως ότι η έλευση του Γιώργου Οικονόμου μπορεί να αφήσει εμένα έξω από πιθανή εκλογή».

https://soundcloud.com/trikala-voice/simorelis-gia-oikonomou

Ο Χρήστος Σιμορέλης πήρε θέση και για όσα συμβαίνουν στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ. και τις συμμαχίες που αναπτύσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Ν.Δ στα Τρίκαλα δεν έχει καμία δυναμική στα Τρίκαλα να κάνει αντιπολίτευση, και αυτό το έχουν αναλάβει κάποιοι οι οποίοι  προσπαθούν να σπείρουν διχόνοιες στον κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή στο Φρούριο, να βάλουν διχόνοιες στο συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα για το Δήμο Τρικκαίων, και κάνουν το ίδιο ανάμεσα στο κόσμο του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Θα έλεγα λοιπόν στον κόσμο του Κινήματος Αλλαγής να μη «τσιμπάνε» σ’ αυτές τις πολιτικές».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης