Παραπολιτικά Ροή

Συντροφικά μαχαιρώματα… Σιμορέλη-Παπαδόπουλου (ηχητικό)

Δήλωση… φαρμάκι του βουλευτού Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ για τον… συνάδελφό του!!!…

Αφορμή για το πρώτο… συντροφικό μαχαίρωμα αυτής της προεκλογικής περιόδου αποτέλεσε η παρουσία του Σάκη Παπαδόπουλου σε πάνελ του ΣΚΑΪ και το «σπάσιμο» του εμπάργκο του κόμματος προς το σταθμό.

«Με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού κάνουμε εμπάργκο στον ΣΚΑΙ, γιατί καθημερινά βλέπαμε ότι λειτουργεί σαν γραφείο τύπου της ΝΔ» είπε ο Χρήστος Σιμορέλης στη Λέσχη 97,6 και στην εκπομπή της Ευαγγελίας Σωτηρίου, για να γίνει πιο αιχμηρός: «Κι εμένα με καλέσανε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν δέχθηκα να μιλήσω, γιατί σέβομαι την απόφαση του κόμματος και του πρωθυπουργού. Εγώ για λίγα λεπτά τηλεθέασης δεν θα δεχόμουνα ποτέ τον Γεωργιάδη και το Βορίδη να μου λένε μπράβο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρόσβαλλα τον πρωθυπουργό για αυτά τα λίγα λεπτά τηλεθέασης».

https://soundcloud.com/trikala-voice/7iz3zx1yfsac

Κατά τα λοιπά και όσον αφορά τις προσδοκίες του ΣΥΡΙΖΑ από τις επερχόμενες εκλογές σχολίασε: «Αν μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους, χάσαμε το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν έχει τελειώσει το ματσάκι ακόμα. Δεν είναι όμως και εύκολη υπόθεση να το ανατρέψουμε, ξεκινάμε για τις εθνικές εκλογές από το μηδέν, όπου οι πολίτες πρέπει να κρίνουν τι κάναμε τα τελευταία χρόνια και να αποφασίσουν».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης