Παραπολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ επίσημα ο Χάιδος. Παρέστη στο Ζάππειο, στην ομιλία Τσίπρα

Μεταξύ των 102 στελεχών και εκπροσώπων φορέων που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την παρουσίαση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» ο νεαρός Τρικαλινός.

Ο Γιάννης Χάιδος παρέστη στην εκδήλωση (σ.σ. διακρίνεται στα δεξιά της φωτό παραπάνω) η οποία έγινε παρουσία μετρημένων στελεχών και εκπροσώπων, λόγω των αυστηρών μέτρων για τον κορωνοϊό, ως περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια αυτής ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ “Μένουμε όρθιοι ΙΙ”, για την στήριξη της οικονομίας τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Όπως σημείωσε στο trikalavoice.gr ο Γιάννης Χάιδος «πρόκειται για ένα πακέτο στοχευμένο σε δράσεις που θα έχουν πολλαπλασιαστική επίδραση στη πραγματική οικονομία αλλά και στήριγμα σε κάθε νοικοκυριό, σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, επιχειρηματία αυτοαπασχολούμενο».

Ο νεαρός Τρικαλινός, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα πλέον, όπως όλα δείχνουν, στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε στο περιθώριο της εκδήλωσης σημαντικές συναντήσεις με στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργούς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης