Παραπολιτικά Ροή

Σύγκρουση Μιχαλάκη-Παπαστεργίου, με απρόβλεπτες συνέπειες…

Μέσα στις Άγιες ημέρες του Πάσχα επήλθε σύγκρουση και οριστική (;) ρήξη των δυο αντρών με φόντο τη ΝΟΔΕ και στο βάθος… το Δήμο Τρικκαίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η αναταραχή προκλήθηκε τη… Μεγάλη Παρασκευή, όταν και έγινε γνωστό ότι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Παπαστεργίου υπογράφουν την υποψηφιότητα του συναδέλφου τους στο Δ.Σ. Κίτσου Αναστασίου, για την προεδρία της ΝΟΔΕ.

Με το που έγινε τούτο γνωστό, υπήρξε αντίδραση από τη Νομαρχία καθώς ο Αναστασίου είναι αυτός που είχε καταφερθεί δημόσια εναντίον του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού (εκλεγμένο με τη στήριξη της Ν.Δ.) με αιχμές και για την αντιπεριφέρεια Τρικάλων («να μου κοβόταν το χέρι που τους ψήφισα» είχε πει). Επιμένει δε σε δημόσιες και ιδιωτικές συζητήσεις του στο ίδιο ύφος.

Η υποψηφιότητά του θεωρείται casus belli για Περιφέρεια και Αντιπεριφέρεια («δεν μπορεί να διεκδικεί την προεδρία της ΝΟΔΕ  ένας άνθρωπος που καταφέρεται εναντίον των εκλεγμένων στελεχών της παράταξης» λένε) κι έτσι υπήρξε επικοινωνία στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Χρήστος Μιχαλάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  ζήτησε εξηγήσεις από τον Δημήτρη Παπαστεργίου σε έντονο ύφος.

Καίτοι ο δήμαρχος φαίνεται να κρατάει επισήμως στάση ουδετερότητας, οι πληροφορίες μιλούν για οριστική ρήξη!…  Είναι τέτοιες δε οι συνέπειες της ρήξης αυτής που από την πλευρά του Χρήστου Μιχαλάκη διαρρέεται ότι πια παύει να ισχύει παλιότερη δήλωσή του ότι δεν ενδιαφέρεται για το Δήμο Τρικκαίων, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον διεκδικήσει ως επικεφαλής συνδυασμού απέναντι στον Δημήτρη Παπαστεργίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης