Παραπολιτικά

Τελικά… αν γίνουν εκλογές με λίστα θα είναι ξανά υποψήφιος ο Σάκης

Διευκρινήσεις αναφορικά με το τι θα κάνει αν γίνουν εκλογές μέσα στη χρονιά, όπως ακούγεται, από τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έλεγε το πρωί της Τετάρτης στη Λέσχη 97,6 «αν γίνουν εκλογές μέσα στο 2020, και θα είναι με λίστα, εγώ θα είμαι στη διάθεση του κόμματος. Όπως έχω όμως δηλώσει, δεν θα ζητήσω ξανά την ψήφο των συμπολιτών μας».

Δεν διευκρίνισε ωστόσο τι θα κάνει σε επαναληπτικές με σταυρό, 20 μέρες μετά-καθώς με λίστα θα είναι με απλή αναλογική και δεν θα προκύπτει Κυβέρνηση.

Κατά τα λοιπά ο Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος διακρίνεται για τη μετριοπάθειά του εξέφρασε την ελπίδα «το πολιτικό μας σύστημα, και ειδικά η κυβέρνηση, να έχει τη σοβαρότητα να μην σκεφτεί να κάνει εκλογές το φθινόπωρο, εν μέσω υποτροπής της πανδημίας. Δεν πρέπει να γίνουν τότε εκλογές. Να γίνουν συγκεντρώσεις σε τέτοια περίοδο είναι απαγορευτικό, όταν όλη η ομάδα εμπειρογνωμόνων λέει για υποτροπή της πανδημίας το φθινόπωρο. Δεν θα ήταν λογικό να κάνει κάτι τέτοιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να πάμε να εκλέξουμε κυβέρνηση με…μάσκες».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης