Παραπολιτικά

Τι δείχνουν οι νέοι αντιδήμαρχοι για τις… προθέσεις Παπαστεργίου

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, που στρέφει ήδη το βλέμμα του αλλού και πιο ψηλά (πρόεδρος ΚΕΔΕ και…) δημιουργεί τη νέα ηγετική του ομάδα.

Οι επιλογές των αντιδημάρχων που θα ξεκινήσουν στο πλευρό του κατά τη νέα του δημαρχιακή θητεία… δείχνει πολλά.

Είναι χαρακτηριστική ο ορισμός της Βασιλένας Μητσιάδη στη θέση της αντιδημάρχου Έργων. Από 1η Σεπτεμβρίου και για μια 2ετία η πόλη θα είναι… εργοτάξιο. Ανακατακασκευάζονται οι πλατείες, αναπλάθεται και παραδίδεται η ριβιέρα του Ληθαίου, ανακατασκευάζονται οι είσοδοι της πόλης, η λαϊκή αγορά, τρέχει το Open Mall κλπ.. Μιλάμε για έργα που ξεπερνάνε τα 10 εκ. € και θα αλλάξουν τα Τρίκαλα. Η Μητσιάδη θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει, ως αρμόδια αντιδήμαρχος, τα έργα και να έχει «προίκα» για την επόμενη μέρα. Αναβαθμισμένος ο Άκης Αναστασίου, ο οποίος αναλαμβάνει πρώτος την υπερ-Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Πολιτισμού, Δημοσίων Σχέσεων, Παιδείας κλπ.. Θεωρείται και είναι από τους πιστούς συνεργάτες του Παπαστεργίου. Ο Γιάννης Κωτούλας παραμένει στο «ταμείο» του Δήμου, στην προεδρία της e-trikala με απευθείας αναφορά στον δήμαρχο και μόνο, ενώ η τοποθέτηση του Κίτσου Αναστασίου στη νευραλγική και κρίσιμη προεδρία της ΔΕΥΑΤ δείχνει την πρόθεση του δημάρχου να τακτοποιεί τις όποιες υποθέσεις προκύπτουν, καθώς η ΔΕΥΑΤ δίνει τις δυνατότητες «μικροεξυπηρετήσεων».

Επίσης αναθέτει σε ένα νέο και ορεξάτο παιδί όπως ο Γιώργος Ζιώγας το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο της Καθαριότητας της πόλης, ενώ ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στον Παναγιώτη Ντιντή δίνοντάς του και την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και μεταθέτει στα Οικονομικά τον Κώστα Ψύχο.

Τέλος η διαχείριση των κοινωνικών δομών και της Πρόνοιας από την Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου, η οποία έχει σημαντική παρουσία εδώ και χρόνια σε φιλανθρωπικές δράσεις, θεωρείται ότι θα ενισχύσει περαιτέρω το «κοινωνικό προφίλ» του Δήμου.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος μέσα στο επόμενο 2μηνο αναμένεται να εκλεγεί πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κρατάει σημαντικές «εφεδρείες» για το δεύτερο μισό της δημαρχιακής περιόδου (Μιχάλη Λάππα, Γιώργο Παναγιώτου, Φόρη Ρόμπο, Σοφία Αλεστά, Νίκο Σακκά κ.α.).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης