Παραπολιτικά

Το γεύμα των εξελίξεων στα Τρίκαλα (φώτο)

Λένε πως το γεύμα που παρατέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ταβέρνα στο κέντρο της πόλης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές και αυτοδιοικητικές εξελίξεις του τόπου.

Επί τη εορτή του ο Ιωάννης Κουτσονάσιος ο ιατρός-δημοτικός σύμβουλος της Πύλης και γραμματέας της ΝΟΔΕ- κάλεσε φίλους εκλεκτούς και καρδιακούς για συζήτηση μετά εξαιρετικών μεζέδων και οίνου εκλεκτού. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ομοτράπεζοί του ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και ο επιτελάρχης αυτού Γιώργος Καρανάσιος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης Θοδωρής Χήρας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παρατάξεως «Πύλης Όραμα» Νίκος Γουλιώτης, Βαγγέλης Κουτής, Θεόδωρος Χρ. Χήρας, Θέμης Ζάχος, Νίκος Μπουρλιός, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγής Χρήστος Μαυρογιάννης, το μέλος του Δ.Σ. του ΤΕΕ Κ.Δ. Θεσσαλίας Νίκος Νάκας-ο και επιτελάρχης του Χήρα-ο επιχειρηματίας Γιώργος Πλεξίδας και ο Απόστολος Τσίγκας.

Θεού θέλοντος και… πολιτικού timing επιτρέποντος, οι εξελίξεις προβλέπονται καταιγιστικές, σε όλα τα επίπεδα (… αυτοδιοικητικά, πολιτικά κλπ.).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης