Παραπολιτικά

Τραβάει το αυτί στον Παπαδόπουλο ο Χονδρός (ηχητικό)

«Όχι» από τον επικεφαλής του Τμήματος Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ στο φράγμα της Μεσοχώρας.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο Γιώργος Χονδρός (σ.σ. τέως πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχώρας, επίσης) μιλώντας στη Λέσχη 97,6 χαρακτήρισε «επικοινωνιακή φιέστα της Ν.Δ. χαρακτηρίζει την αυριανή σύσκεψη για το φράγμα» και τόνισε πως «ως Γιώργος Χονδρός λέω όχι, όχι, όχι, στη λειτουργία του υδροηλεκτρικού φράγματος Μεσοχώρας και όσο λοιπόν η Πολιτεία προσπαθεί να συνεχίσει και να ολοκληρώσει αυτό το έργο, χωρίς να λάβει υπόψιν τις ανάγκες μιας ολόκληρης κοινωνίας, ο Γιώργος Χονδρός θα είναι απέναντι.  Βεβαίως και θα κάνω κάτι για να σταματήσει και θα βάλω και την επιτροπή περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ και την Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων, που είχε βγάλει ανακοίνωση και είχε πει να γίνουν ένα , δύο τρία πράγματα».

https://soundcloud.com/trikala-voice/25f3vm1zqbui

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, με καμία μορφή, δεν έχει κανένα  λόγο να παραστεί στη σύσκεψη της Πέμπτης που συγκαλεί η Ν.Δ.» συνέχισε ο Γιώργος Χονδρός καρφώνοντας ευθέως τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο ο οποίος ήδη έχει προαναγγείλει τη συμμετοχή του σε αυτή (δείτε ΕΔΩ).

«Δεν έχει κανέναν λόγο σύντροφος ή βουλευτής μας να πάει στην αυριανή σύσκεψη» κατέληξε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «σε μια επικοινωνιακού χαρακτήρα φιέστα της Ν.Δ., γιατί ως το 2023 ισχύουν τα σχέδια διαχείρισης λεκανών απορροής για τη Θεσσαλία και τη Δυτική Ελλάδα και αυτά ως τότε δεν μπορούν να αλλάξουν και η όποια αναθεώρηση αυτών των σχεδίων παίρνει ενάμιση χρόνο. Για αυτό και λέμε ότι είναι επικοινωνιακή φιέστα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης