Παραπολιτικά

«Όχι» Σινάνη σε παζάρια. «Νίκη από την πρώτη Κυριακή»…

Βέβαιος για μεγάλη νίκη και αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή, ο δήμαρχος Μετεώρων. Ο Χρήστος Σινάνης βάζει τέλος σε φήμες που διακινούνται και σε… ευσεβείς πόθους πολλών. «Εγώ δεν μπαίνω στη λογική του παζαρέματος» λέει στο trikalavoice.gr  «εγώ απευθύνομαι στο λαό του Δήμου Μετεώρων και είμαι σίγουρος πως αυτός θα μας δώσει ισχυρή εντολή διακυβέρνησης, με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή των εκλογών».

Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει να επιδείξει σειρά επιτευγμάτων στην πενταετή θητεία της, την μετονομασία του Δήμου από «Δήμο Καλαμπάκας» σε «Δήμο Μετεώρων», γεγονός που θεωρείται πως δίνει παγκόσμια ταυτότητα και αναφορά στην περιοχή,τη μονιμοποίηση της Μητρόπολης Σταγών  & Μετεώρων η δίνει εκκλησιαστική οντότητα στην περιοχή και δημιουργεί περιθώρια ανάπτυξης μέσα από τον Προσκυνηματικό τουρισμό, τη σύνδεση της Καλαμπάκας με το δίκτυο φυσικού αερίου, την αλλαγή ολόκληρου του δικτύου ύδρευσης, τα έργα υποδομής και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της περιοχής κλπ..

Ο Χρήστος Σινάνης ολοκληρώνει τις μέρες αυτές τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του, το οποίο θα είναι σημαντικά ενισχυμένο και αναμένονται πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης