Site icon TrikalaVoice

Άνοιξε ο δρόμος Κρανιά-Καλλιρόη το πρωί της Παρασκευής (εικόνες)

Στην κυκλοφορία δόθηκε το πρωί της Παρασκευής ο δρόμος Κρανιά-Καλλιρόη ο οποίος είχε καταστραφεί εντελώς από τον Daniel και είχε αποκόψει την πρόσβαση πολλών χωριών προς την Καλαμπάκα, αλλά και τη μεταξύ τους σύνδεση.

 

Ο περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας και η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, από τη πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής έθεσαν ως μια από τις πρώτες προτεραιότητές τους την αποκατάσταση του δρόμου μήκους 5 χλμ.. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και ο δρόμος παραδόθηκε στην κυκλοφορία παρουσία της Χρύσας Ντιντή, της διευθύντριας Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Τρικάλων Βάσως Ταμπακιώτη, και των του προέδρων της Καλλιρόης Κώστα Αγγέλη και Κρανιάς Νίκου Σωτηρίου.

“Μέριμνα του περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα και της Περιφερειακής μας Αρχής είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν” λέει η Χρύσα Ντιντή “ενώ αυτό που κυρίως επιδιώκουμε πια όπως όλοι διαπιστώνουν είναι να προλαμβάνουμε προωθώντας με fast track διαδικασίες βασικά έργα υποδομής”.

Exit mobile version