Τοπικά

Έκθεση φωτογραφίας στο “Μουσείο Τσιτσάνη”

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Λεπτομέρειες» των μελών της διαδικτυακής ομάδας «Φωτογραφικό Είδωλο» θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνας – Μουσείο Τσιτσάνη στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου (Βενιζέλου και Καρδίτσης, Τρίκαλα, τηλ. 2431077977), από τις 22 ως τις 30 Απριλίου 2017.

 

Η έκθεση προέκυψε μέσα από την ανοιχτή διαδικτυακή ομάδα στο Facebook «Φωτογραφικό Είδωλο». Το θέμα και η διαδικασία επιλογής ορίστηκαν μέσω ψηφοφορίας. Οι προτάσεις για την συμμετοχή στην έκθεση ανέβηκαν σε άλμπουμ στην ομάδα στο Facebook. Η επιλογή και η επιμέλεια έγινε από τον Τάσο Σχίζα. Συμμετέχουν 25 μέλη της ομάδας, ο καθένας με ένα portfolio 3 – 4 φωτογραφιών.

Η πρώτη παρουσίαση έγινε στην Θεσσαλονίκη στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο, από τις 8 Δεκεμβρίου ως τις 10 Ιανουαρίου 2017.

 

Συμμετέχουν: Βασίλης Αγοραστός, Δέσποινα Αποστολίδου, Κώστας Αρβανίτης, Λευτέρης Αρσλάνογλου, Σταύρος Βελίδης, Τηλέμαχος Γαροφαλλίδης, Γρηγόρης Γιάκης, Γιώργος Διγαλάκης, Ευάγγελος Δρακόπουλος, Μάρθα Θεοδωρίδου, Μαρία Ζέρβα Θεοδώρου, Χριστίνα Καζαντζίδου, Δημήτρης Κιοσέογλου, Ελένη Μητράκη, Αναστασία Μιχαήλογλου, Δημήτρης Νενάδης, Βασίλης Πανταβός, Στέργιος Σπυρόπουλος, Ελευθερία Σελίνη, Χρίστος Σαπρίκης, Γιώργος Τσίγκας, Παναγιώτης Τσίκος, Παρθένα Χαριστέα, Κατερίνα Χατζηαβράμογλου, Τάσος Χίος.

 

Διοργάνωση – επιμέλεια: Τάσος Σχίζας

 

Η φωτογραφική ομάδα «Φωτογραφικό Είδωλο» αποτελεί μια ανοιχτή διαδικτυακή ομάδα φωτογραφίας στο Facebook με 1255 μέλη, με σκοπό την φωτογραφική επικοινωνία, την ενημέρωση και την παραγωγή φωτογραφικών δράσεων. Μέσω της ομάδας διοργανώθηκε ο φωτογραφικός διαγωνισμός και η αντίστοιχη διπλή έκθεση με θέμα “Jazz”.

 

Εγκαίνια: Σάββατο 22 Απριλίου στις 8:00 μ.μ.

Διάρκεια: 22 – 30 Απριλίου 2017

Ωράριο λειτουργίας: Κάθε μέρα 9:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.  και  18:30 μ.μ – 22:00 μ.μ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης