Η θρυλική ψησταριά του Γουσόπουλου, που τάισε γενιές και γενιές Τρικαλινών εδώ και δεκαετίες, έριξε αυλαία!… Ο αείμνηστος Μήτσος Γουσόπουλος με μια μυστική συνταγή έφερε το «κεμπάπ» στα Τρίκαλα και στέγασε την ψησταριά του σε μια γωνιά στη νέα, τότε, Νομαρχία. Παρά τα λίγα τετραγωνικά του καταστήματος και τα μόλις ένα-δυο τραπεζάκια που είχε, σχηματίζονταν ουρές καθημερινά για να πάρουν, έστω και στο όρθιο, στη λαδόκολλα, ένα «μεζέ». Για να μπορέσεις δε να φας έπρεπε να δώσεις παραγγελία πολλές ώρες νωρίτερα (… και σε εποχές μάλιστα που δεν υπήρχαν ούτε καν τηλέφωνα).
Την παράδοση συνέχισε για αρκετά χρόνια ο γιος του αείμνηστου Μήτσου Γουσόπουλου, Πάρις, ο οποίος ωστόσο παρέδωσε την άδεια μόλις πριν λίγες μέρες. Τα λευκά χαρτιά στην είσοδο του καταστήματος και η πληροφορία ότι πωλείται ο εξοπλισμός, φέρνουν έναν κόμπο στο λαιμό για όλους όσους… περάσαμε από εκεί!… Τέλος εποχής…