Τοπικά

Ένας Καλαμπακιώτης Ανθυπασπιστής Μεταλλογλύπτης

Του Ηλία Προύφα
Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που ξεχώρισαν  σε διάφορους τομείς εκτός στρατοπέδων, όπως ο αθλητισμός, ο εθελοντισμός, οι επιστήμες και η τέχνη.
Αφιερώνοντας αρκετό από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο, άνδρες και γυναίκες του στρατού μας, κατάφεραν ακόμη και να διακριθούν μέσα από τις δραστηριότητες αυτές.
Η σημερινή μας αναφορά θα έχει σχέση, σε μία όχι και τόσο γνωστή για το ευρύ κοινό κατηγορία τέχνης. Πρόκειται για την Κατασκευαστική  Γλυπτική ή αλλιώς Μεταλλογλυπτική.


Θεωρείται ως μοντέρνα γλυπτική, που κερδίζει συνεχώς έδαφος και σε  αυτή ένα από τα στελέχη του Στρατού Ξηράς κατάφερε να ξεχωρίσει.
Πρόκειται για τον Καλαμπακιώτη ΕΜΘ Ανθυπασπιστή (ΤΧ), Γιώργο Καραπέτσα, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη της Κομοτηνής.
Μέλος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης ”ΑΘΗΝΙΩΝ”, ο καλός φίλος Γιώργος, έχει γίνει γνωστός σε όλη τη Θράκη, για τα έργα του από μέταλλο, τα οποία μάλιστα αρχίζουν να γίνονται και περιζήτητα.
Με  πολυετή εμπειρία στα μέταλλα και συγκεκριμένα σε κατασκευές, επισκευές, συντηρήσεις και ιδιοκατασκευές, κατάφερε να μετατρέψει, με την καθοδήγηση του Δασκάλου του Άρη Ασσαριωτάκη, την ειδικότητά του σε τέχνη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης