Τοπικά

Έργα υποδομής σε χωριά των Τρικάλων

dav

Σε συνέχιση της στήριξης με έργα, σε γεωργούς και κτηνοτρόφους των χωριών,  προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Με έναν προϋπολογισμό που 2,3 εκ. €ν ήδη από το 2018, συνεχίζονται έργα υποδομής σε αγροτική οδοποιία. Είτε μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» (868.000€) είτε μέσω του ΕΣΠΑ (1.000.000€ περίπου) είτε με δημοτικούς πόρους (311.000€), κατασκευάζονται έργα υποδομής σα χωριά.

Τα περίπου 25 χλμ. αγροτικών δρόμων στα τουλάχιστον 40 ποιμνιοστάσια, οι διέξοδοι και η άσφαλτος σε δρόμους για τα χωράφια στον κάμπο, είναι ορισμένα από τα έργα που ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί. Γοια παράδειγμα, το τελευταίο διάστημα σε Αγίους Αποστόλους, Ζηλευτή, Παλαιόπυργο, Γοργογύρι, Πρόδρομο, τα έργα ασφαλτόστρωσης δίνουν λύσεις σε κτηνοτρόφους για εταφορά τροφής, για ευκολότερη πρόσβαση και κίνησή τους, ενώ οι γεωργοί διευκολύνονται στην κίνηση των διαφόρων γεωργικών μηχανημάτων, κερδίζοντας χρόνο και μειώνοντας τα έξοδα συντήρησης.

sdr

Σε μια εποχή, κατά την οποία αναδεικνύεται ως επιτακτική ανάγκη ο νέος προσανατολισμός του παραγωγικού μοντέλου, ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει με έρα υποδομών την αγροτιά του Δήμου και τους κατοίκους των χωριών.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης