Τοπικά

Έρχονται τα αερόστατα για πτήσεις σε Τρίκαλα, Μετέωρα, Καρδίτσα. Τρομερό ενδιαφέρον του κόσμου

Με μεγάλη χαρά παρακολουθούμε το τεράστιο ενδιαφέρον σας για το προγραμματισμένο υπερθέαμα με αερόστατα πάνω από τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα και την Καρδίτσα, το οποίο ήδη σημείωσε “ρεκόρ επισκέψεων” στο site μας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία! 

Αυτό το γεγονός αναδεικνύει την ανάγκη της εποχής για μοναδικές εμπειρίες, που σπάνε τη ρουτίνα της καθημερινότητας και φέρνουν τους ανθρώπους κοντά στην φύση και κοντά μεταξύ τους μοιραζόμενοι συναίσθημα χαράς.
Η διοργάνωση αυτή, η οποία προγραμματίζεται για το τετραήμερο 25-29 Σεπτεμβρίου με χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΤ και το trikalavoice.gr,  δεν είναι μόνο ένα οπτικό υπερθέαμα – είναι μια ευκαιρία για όλους εμάς να απολαύσουμε την μαγεία των αερόστατων σε συνδυασμό με την απίστευτη ομορφιά της ευρύτερης περιοχής. Ο κόσμος που αγαπά την ομορφιά στο μοναδικό και το διαφορετικό δείχνει ότι τέτοιες εκδηλώσεις αγγίζουν μια βαθιά ανάγκη για ταξίδια, περιπέτειες και αξέχαστες εμπειρίες.
Το ρεκόρ επισκέψεων που καταγράφηκε αντικατοπτρίζει την ανάγκη του κοινού για νέους και πρωτότυπους τρόπους διασκέδασης και εξερεύνησης πέρα από τα συνηθισμένα, γεγονός που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να προωθούμε τέτοιες πρωτοβουλίες όπως της Explore DMC που για αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού εμπειρίας. Στις επόμενες μέρες θα έχουμε κοντά μας τον διοργανωτή κύριο Γιώργο Γιαννάκη να μας πει περισσότερα για την εκδήλωση και τα αερόστατα.
Μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις η Ελλάδα αποδεικνύει ξανά πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον τουρισμό εμπειριών, προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που με την αγάπη και την υποστήριξή σας μας οδηγείτε να αναδεικνύουμε τέτοια φαντασμαγορικά γεγονότα. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στα τέλη του μήνα για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτό το μοναδικό υπερθέαμα!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης