Site icon TrikalaVoice

Έφυγε από κοντά μας ο Βασίλης Καραγιάννης

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βασίλης Καραγιάννης.

Αγωνιστής της ζωής, τίμιος και εργατικός, τα τελευταία πολλά χρόνια και προ της συνταξιοδότησής του διατηρούσε το πρακτορείο των ΕΛΤΑ στη πλατεία της Βασιλικής, στο παλιό «Πέτρινο» το οποίο υπήρξε και το πατρικό του σπίτι. Ήταν ο «ταχυδρόμος» της Βασιλικής, λίαν αγαπητός από τους συγχωριανούς και όχι μόνο.

Φιλόσοφος της ζωής, του άρεσαν οι ατέλειωτες συζητήσεις και η καλή παρέα. Ευτύχησε να κάνει με τη σύζυγό του Ντίνα μια εξαιρετική οικογένεια, δυο υπέροχα κορίτσια την Αλεξάνδρα-Στυλιανή και τη Φωτεινή, τα οποία ολοκλήρωσαν με άριστα τις σπουδές τους στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Α.Π.Θ. και προχωρούν σε μεταπτυχιακές σπουδές. Τις αφήνει πίσω με παρακαταθήκη τις αρχές και τις αξίες που τις δίδαξε. Αφήνει πίσω και τα αδέρφια του και λοιπούς συγγενείς.

Κηδεύεται στις 12.30 μ.μ. του Σαββάτου εκ του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στην οικία της οικογένειας Αριστοτέλους 19 στις 7.30 π.μ..

Καλό ταξίδι «Καραγιάννη»!… Έτσι σε γνωρίσαμε, έτσι σε αγαπήσαμε, έτσι σε αποχαιρετούμε. Ο Θεός να σε αναπαύει εν σκηναίς δικαίων.

Τα της τελετής επιμελείται το γραφείο τελετών «Μιχαήλ Παναγιώτου».

Exit mobile version