Ροή Τοπικά

Έφυγε από τη ζωή ο Τρικαλινός οικονομολόγος Ι. Ζολώτας, συνεργάτης του Αρ. Ωνάση

Απεβίωσε στα 81 του χρόνια ο οικονομολόγος Ιωάννης Ζολώτας. 

Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών γενικός οικονομικός επιθεωρητής στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και μετέπειτα γενικός διευθυντής στην OLYMPIC catering.

Στενός συνεργάτης του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση και βασικός συντελεστής της επιτυχημένης πορείας της παλιάς ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, συνέβαλε τα μέγιστα με την διαχειριστική του ικανότητα και τον απαρέγκλιτο αξιακό  κώδικα που ακολουθούσε στην γιγάντωση του εθνικού μας αερομεταφορέα και την ευρυζωνικότητα της αεροπορικής της κουλτούρας.

Μετά τη συνταξιοδότηση του παρείχε τις πολύτιμες διοικητικές του υπηρεσίες σε διάφορες μικρότερες αεροπορικές εταιρίες, ενώ επί προεδρίας Μιλτιάδη Έβερτ, του οποίου υπήρξε συμφοιτητής και φίλος ανέλαβε οικονομικός διευθυντής της ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η απλότητα και η δοτικότητα η οποία εξέπεμπε, παρά την πολυδιάστατη και σημαντική πορεία που διέγραψε στο χρόνο, αποτελούν και τις παρακαταθήκες που κληροδοτεί ενώ η καθολική αποδοχή που απολάμβανε πιστοποιούν το αδιαμφισβήτητο μεγαλείο της προσωπικότητας του.

Αφήνει πίσω τα αδέλφια του Ντίνα Κολοβού, Λίτσα Ρίζου, τα ανίψια του Ηρακλή Ρίζο-Γιάννα Ζαφείρη, Αντωνία Ρίζου-Κωνσταντίνο Σαββαήδη, εγγόνια και λοιπούς συγγενείς. Κηδεύεται την Δευτέρα και ώρα 1 μ.μ. εκ του Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 12.30 μ.μ..

Τα της τελετής επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης