Site icon TrikalaVoice

Αγωνιώδης αναζήτηση 36χρονης στη Καστανιά. Βρέθηκε χθες βράδυ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 36χρονης Κ.Τ. που είχε χαθεί από χθες το βράδυ σε περιοχή της Καστανιάς.

Η κοπέλα κατάφερε να βγει σε δασικό δρόμο ένα χιλιόμετρο περίπου έξω από το χωριό, και περί τα 5-6 χιλιόμετρα από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητό της. Το ευτύχημα μάλιστα είναι ότι εκείνη τη στιγμή την είδαν και οι άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι πήγαιναν να συναντήσουν τους άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, για να βοηθήσουν στις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της αλλά είναι ταλαιπωρημένη.

Το ιστορικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη της 36χρονης Κ.Τ., η οποία κατάγεται από την Καλομοίρα Καλαμπάκας και διαμένει στην Αθήνα, χάθηκαν μετά από τις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου, οπότε είχε επικοινωνήσει με συγγενικό της πρόσωπο.

Από εκείνη την ώρα και μετά οι προσπάθειες των συγγενών της να επικοινωνήσουν μαζί της ήταν μάταιες, καθώς το κινητό της τηλέφωνο είχε μείνει από μπαταρία.

Την τελευταία φορά που επικοινώνησε με ξάδερφό της του είπε ότι έχει χαθεί και του περιέγραψε το σημείο που βρίσκεται.

Οι συγγενείς της ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και έτσι από σήμερα το πρωί στήθηκε μια μεγάλη επιχείρησης αναζήτησης της 36χρονης.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε δύσβατη περιοχή της Καστανιάς και έτσι οι έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, αφού δεν υπήρχε κάποια άλλη ένδειξη για το που μπορεί να βρίσκεται η 36χρονη, είχαν επικεντρωθεί γύρω από αυτό το σημείο.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα με δυο άνδρες αλλά και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για να βοηθήσουν στις έρευνες και τελικά βρήκαν την κοπέλα καλά στην υγεία της αλλά ταλαιπωρημένη.

Η 36χρονη κατάφερε μόνη της να βγει στο δρόμο και να «πέσει» πάνω στους άνδρες της ΕΜΑΚ.

tameteora.gr

Exit mobile version