Τοπικά

“Αδελφοκτόνος” πόλεμος Σάκη-γιατρών

Σε αιχμηρή δήλωση προχώρησε ο βουλευτής Ν. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος για τους Τρικαλινούς ιατρούς και οδοντιάτρους με αφορμή την άρνηση αυτών να συμμετάσχουν σε διάλογο με τον Π. Πολάκη.

Σε δήλωσή του ο Σάκης Παπαδόπουλος αναφέρει: «Περίεργη αντίληψη για τον διάλογο έχουν οι ηγεσίες του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων. Δεν ήρθαν λένε – αν και προσκαλεσμένοι – στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου για να συζητήσουν με τον Αναπλ. Υπουργό Υγείας, γιατί διαφωνούν με όσα προβλέπει και όσα δεν περιλαμβάνει το Σ/Ν για τη ΠΦΥ. Όμως διάλογος γίνεται και όταν διαφωνούμε αγαπητοί συνάδελφοι. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Τρικάλων παρουσίασε με επιχειρήματα πάρα πολλές αντιθέσεις με την κυβερνητική πολιτική υγείας, καθώς και διαφορετικές προτάσεις. Εσείς πως εννοείτε τη δημόσια διαβούλευση ; Πρέπει να συμφωνούμε για να συζητάμε; Διαβούλευση πάντως με τις απόψεις του ΠΙΣ και της Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας θα γίνει στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής».

Επίσημη αντίδραση δεν υπήρξε από τους δυο Συλλόγους, απάντησε ωστόσο στην προσωπική σελίδα του βουλευτού το μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων και μέλος της ΝΟΔΕ, Κώστας Τσίγκας, το ίδιο αιχμηρά:

«Αν τη φιέστα τη βαφτίζετε διάλογο σε ειλημμένες αποφάσεις τότε ναι,έχουμε περίεργη αντίληψη, αλλά σίγουρα καλύτερη από τη δική σας για το όχι του δημοψηφίσματος, για την έννοια της αριστεράς, όπως επίσης για την προσφιλή σε σας έννοια του ουμανισμού. Όπως και να χει τα ψωμιά σας τελειώνουν και θα μείνετε στην ιστορία ως μια ομάδα ψευτοιδεολόγων που στο  όνομα της αριστεράς εφάρμοσαν τη ¨δεξιότερη¨ πολιτική που γνώρισε η Ελλάδα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης