Ροή Τοπικά

Αθώος ο Ντ. Κοτρώνης για τον πυροβολισμό σε σκύλο

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων έκρινε αθώο τον πρώην αντινομάρχη, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο προ δυο περίπου μηνών, στην περιοχή της Αγρελιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο Ντίνος Κοτρώνης υποστήριξε στο ακροατήριο ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα και προσπάθεια να σώσει τη ζωή του, σημειώνοντας ότι ενώ κυνηγούσε δέχθηκε επίθεση από τον ποιμενικό σκύλο. Ο ίδιος μάλιστα, δια του δικηγόρου του (συνονόματού του) Κωνσταντίνου Κοτρώνη παρουσίασε φωτογραφικό υλικό και ιατρική γνωμάτευση για τα τραύματα που έφερε.

Ο Ντίνος Κοτρώνης μιλώντας στο trikalavoice.gr  κάνει λόγο «κυρίως για ηθική δικαίωση, ειδικά απέναντι σε όσους προσπάθησαν να με πλήξουν σαν άνθρωπο και προσωπικότητα εκείνες τις ημέρες, πατώντας πάνω στο γεγονός, χωρίς να γνωρίζουν τα ακριβή γεγονότα. Έβγαλαν χολή, αλλά δε πειράζει. Ελπίζω τώρα να έχουν το θάρρος να ζητήσουν μια συγνώμη για όσα είπαν ή έγραψαν».

Σημειώνεται ότι ο Ντίνος Κοτρώνης είναι από χρόνια κυνηγός, αλλά και ερασιτέχνης κτηνοτρόφος, με ιδιαίτερη αγάπη στη φροντίδα των ζώων, πολύ δε περισσότερο των σκύλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης